reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kiedy na zakupy ;)

nam mowili ze oilatum nie wolno uzywac na codzien bo to dla skory suchej...my mamy mydełko bambino bo ponoc mało uczula zobaczymy :)

reklama
Aaga, kupiłas już foteliki? Nie wiem na ile korzystna jest ta oferta FOTELIKI PEG PEREGO TRI -FIX,DO DUETTE SW-TWIN (1508630210) - Aukcje internetowe Allegro ale może Cię zainteresuje...
Zebra jeszcze raz wielkie dzieki za zaintertesowanie i pamiec, stwierdzilismy jednak z M. ze chyba troche za droga, napisze i zapytam czy nie sprzeda taniej:tak:

Ja u tego sprzedawcy kupowałam, własnie m.in kosmetyki w tym były tez pieluchy happy. Na wątku czerwiec 2011 pisałam wam kiedys ze mam problemy ze sprzedawca, ktory mi przysłał nie taki kolor przescieradel jaki chcialam i sie wymiguje od odpowiedzi co z kosztami wysłyłki za zwrot? To własnie ten sprzedawca. Towar ma faktycznie dosc atrakcyjny cenowo, choc nie wszystko. Jedank zanim sie zdecydujecie na zakupy u tego sprzedawcy to w mailu o wszystko dokladnie wypytajcie, np. co do koloru, zeby pozniej nie było z nim problemów. Zobaczcie sobie na komentarze, ma dosc sporo negatywów.
Kupowałam tez od tego sprzedawcy Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro rozne rzeczy, kosmetyki, materac, okrycia kapielowe, kocyki, butelki Avent ma (a przynajmniej mial) fajnej 260 ml+125 gratis. Tego sprzedawce moge polecic z czystym sumieniem, bez zadnych problemów z ekspresowa przesyłką. Moze Wam sie cos u niego spodoba. Moja wypowiedz brzmi jak reklama:-D

Kupowałam tez od tego sprzedawcy Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro rozne rzeczy, kosmetyki, materac, okrycia kapielowe, kocyki, butelki Avent ma (a przynajmniej mial) fajnej 260 ml+125 gratis. Tego sprzedawce moge polecic z czystym sumieniem, bez zadnych problemów z ekspresowa przesyłką. Moze Wam sie cos u niego spodoba. Moja wypowiedz brzmi jak reklama:-D
aaaga super ze to piszesz bo ja własnie parę dni temu przeglądałam oferty różnych sprzedawców aby jak najwięcej rzeczy wziąć od jednej osoby i ten mi bardzo pasował i pod względem cen i ilości rzeczy jakie ma w ofercie także wielkie dzięki za informację :)

madziolka jak kupisz u niego powyzej, z tego co pamietam, 250 zl to masz gratis wysylke. Ja mialam gratis ale faktycznie sporo kupilam u niego, no i czesc rzeczy byla podwojna:tak:.

Ja jeszcze w temacie tanich kocyków polarowych. Wreeeeszcie wczoraj wieczorem otrzymałam odpowiedź z Allegro:
"Informuję, że umowy zawarte za pośrednictwem Serwisu są wiążące. Obie strony zobligowane są do sfinalizowania transakcji.
Pragnę powiadomić, że Sprzedający jest zobowiązany do wydania przedmiotu na warunkach określonych w aukcji. Warunki te dotyczą zarówno ceny, jak i zgodności towaru z opisem zamieszczonym w aukcji.
Zgodnie z Regulaminem Sprzedający jest odpowiedzialny za wszelkie błędy lub nieścisłości treści opisu jego aukcji. Wystawiany towar powinien być opisany w sposób rzetelny i nie powinien wprowadzać w błąd innych Użytkowników Serwisu.
Chciałabym również poinformować, że wiążącą ceną jest kwota określona w oknie "Aktualna cena".
W przypadku, gdy nie dojdzie do finalizacji transakcji, Sprzedający może ubiegać się od serwisu Allegro o zwrot prowizji w terminie od 7 do 45 dni od zakończenia aukcji. Kupujący ma w takiej sytuacji możliwość złożenia stosownych wyjaśnień w celu uniknięcia otrzymania ostrzeżenia. Wyjaśnienia można złożyć w ciągu 7 dni od daty wszczęcia procedury. Formularz wyjaśnień dostępny jest na stronie:
[URL="http://www.allegro.pl/myaccount/refund.php/protestForm1/ Przypominam"]http://www.allegro.pl/myaccount/refund.php/protestForm1/ Przypominam[/URL] o możliwości wystawienia stosownego komentarza."
Allegro jak widać nie potwierdziło tezy o "włamaniu do systemu" Przekopiowałam tą informację Sprzedającemu i czekam na odzew.

forever_young będziesz w sobotę w mothercare ?? na otwarciu? jak będziesz to się spotkamy :) Tylko napisz o której mniej więcej!

Mój mąż totalnie mnie zaskoczył.
W sobotę przed tym badaniem byłam taka zdołowana że pojechał sam do Smyka i żeby mnie rozweselić kupił kilka rzeczy dla Anulki.Ja nawet tego wcześniej nie miałam siły oglądać . Wczoraj zaglądam a tam:

różowy ręcznik kąpielowy
różowa gąbeczka do mycia
różowe pieluszki tetrowe, 12 sztuk, w różne fajne kwiatki wzorki itp
różowe smoczki i czerwone smoczki
otulaczek ( kiedyś mu w gazecie dzieciowej pokazywałam )
różowy termometr do wody
2 paczki podkładów poporodowych
W H&M kupił
różowe skarpeteczki
czapeczkę z koalą i skarpeteczki z koalą ( 2 tygodnie temu kupowaliśmy dres z koalą i nie starczyło nam kasy na dodatki )

Był też w mothercare po pościel ale mówi że różowa była tylko z kapą zamiast kołderki i bez poduszki.

Nigdy bym nie pomyślała że on sam potrafi cokolwiek kupić.Normalnie wczoraj jak to zobaczyłam wszystko to łezka mi poleciała . Szkoda że zdążył już pojechać do swojej mamy bo musiałam mu przez telefon dziękować

cinamonku ale masz kochanego meza :tak:
aaga super ze to piszesz, dobrze wiedziec... skorzystam :tak: Juz widze u tego co polecasz super rzeczy, no ale z tym gratisem u niego za przesylke to widze przy 250zl dopiero...

reklama
Cinamon, ale fajny ten Twój mąż! Mój by chyba nigdy w życiu sam z siebie nic nie kupił :-D
Agaa dobrze że piszesz o tym sprzedawcy - ja jeszcze u niego nic nie kupiłam, więc teraz dobrze się zastanowię :-)

Do góry