reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Nie rozumiem jej oburzenia, przecież co jej szkodzi. Co innego jakbyś jej powiedziała że nie podoba Ci się kolor ścian albo kafelek.

monimoni współczuję, ja też mam taki charakter że lubię mieć wszystko po swojemu. A tym bardziej Ci sie nie dziwie że to Wasze pierwsze mieszkanie, powinno być wymarzone, wyśnione, urządzone tak jak sobie zaplanowaliście..tulaski :*

froog mi sie tak skojarzyło, może głupio - może go brzusio rozbolał? ja mam tak, ze jak mnie brzuch boli to sie zwijam w kłębek, albo nawet kładę na brzuchu bo mam wrażenie że jak go ścisnę to mniej mnie boli :eek: może dlatego Fifolek tak zasnął? a bo ja niestety nie pamiętam: Fifuś jadł wcześniej marchewkową i śliwki? wszystko było po tym jedzonku zawsze ok?

Marchewkową już jadł i to nie raz,śliwki drugi raz. Tylko on mi np. od dłuższego czasu zaczoł w dzień zasypiać na boku, a dziś się majtoł całkiem na brzuch. Moja siostrzenica też jak była mała nauczyła się spać na brzuchu i śpi tak do tej pory, obojętnie czy na noc czy w dzień. Chciałam go przewrócić na plecy i go obudziłam a teraz nie chce spać i znowu obrócił się na brzuch i leżakuje.

Ostatnia edycja:
reklama
niech mnie ktos piznie w leb z calej sily!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mam mega dola, rycze jak bobr!!!!!!!!!!nie wiem czy to ta pogoda tak na mnie wplynela ale nie chce mi sie zyc. Leander teraz spi a ja wyje!!!!! czuje sie jakas zaniedbana, gruba brzydka nikomu niepotrzebna, i pragne zeby ten qrewski dzien sie skonczyl bo mam dosc! poszlam na zakupy jak moja mama przyszla na chwile zebym sie "dopowietrzyla" to wrocilam z rykiem! i o co????? nie wiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pierd.olnijcie mnie albo uduscie bo ja juz nie moge!!!!!!!!!!!!!!!!!!! taki mam wqrw ze masakra. ide poprasowac chyba zanim ocipieje do reszty.

mam depreche bo ta pogoda jest posrana!!!!!! nienawidze bezslonecznego nieba!!!!!! tak sie przyzwyczailam ze u nas jest 300 dni slonecznych na 365 mozliwych ze szok! kiedys sie nalewalam z francuzow ze sie lecza na depresje przez pogode a widze ze chyba to samo mnie zre!!!!!!!!!! jak slonce to ja mam mega powera do zycia a jak jest taka szarosc to mam ochote tylko wyc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czuje ze mezus jak wroci z pracy to bedzie miec ciezki wieczor ze mna bo bede mu slimac w ramie i wylewac wszystkie zale! qrwa mac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co zadzien!!!!!!!!!!

chcialabym!!!!!! ide pogadac z deska do prasowania...

wiecie co?? dobrze ze to forum jest bo nieraz to musialabym walic lbem w sciane azby echo mi leb rozwalilo!!!!!!!!!!! a tak to sie tu "wyplacze".

Ostatnia edycja:
reklama
witam..u nas bez zmian a nawet gorzej:((((
zadzwonilam dzis po lekarza na wizyte domowa bo pysia strasznie charczy jak oddycha:((zbadal i powiedzial ze ma zapalenie oskrzelikow i blisko pluc..dal nam zastzryki a te leki co brala od niedzieli nie dzialaly:((wlasnie juz dostala jeden. mam andzieje ze to pomoze...az mi sie plakac chce ze tak cierpi..

Do góry