reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
Dziewczyny jezeli materac nie jest bardzo ciasny, a ochraniacz za gruby mozna go wcisnac pod materac (tzn miedzy materac i szczebelki).

Dziewczyny jezeli materac nie jest bardzo ciasny, a ochraniacz za gruby mozna go wcisnac pod materac (tzn miedzy materac i szczebelki).

no... faktycznie:zawstydzona/y:

edit: Aestima bardzo łądne te półeczki ale drogie jak dla mnie... no i ja już nie chcę mieć do czynienia z firmą Bellamy po doświadczeniach z komodą. Kupię takie najtańsze w Ikei z serii Lack http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50103618

jeszcze jakiś wieszaczek maleńki chcę dokupić, żeby powiesić obok łóżeczka na moje ręczniczki z Ikei:)

Ostatnia edycja:
Ja mam dwa ochraniacze, wyższy i dłuższy i mniejszy i krótszy z tego samego materiału co pościel. Wy tak już o tym maluszkowym pokoju, a ja mam taki bałagan w domu,że nie wiem kiedy się zajmę tym tematem. Na razie jest tam składowisko zakupów wszelakich. :-( No i muszę pogonić Tatusia Młodej, aby się wreszcie za odświeżanie łóżeczka zabrał....

Aestima Tak z Bdg, konkretnie z Śrudmiescia, a ty. Na kiedy masz planowany termin? Ja ogladałam wozek na Gdańskiej w tej hurtowni Akpol. Wiadomo, ze w necie zawsze znajdzie sie taniej, bo sprzedajacy koszty ponosi wieksze jak w sklepie musi towar wystawić. To twoje pierwsze dziecko?

dagamit super wózeczek, kolor piękny...jakbym miała kupić x-landera to tylko ten kolor

Biustonosze do karmienie - zdecydowanie bez fiszbin, najlepsze - bo i najpraktyczniejsze - białe bawełniane ( żadnego plastiku ).
a ja nie znoszę białych biustonoszy - nie mam żadnego...

forever ja bym przy D zdecydowanie kupiła biustonosz z fiszbinami! mogą być nawet takie silikonowe, cokolwiek co podtrzyma biust. Inaczej... gdzieś już Doris zamieściła takie ładne zdjęcie:)
jestem tego samego zdania...sam teraz taki problem wielkości mam i kupię na pewno z fiżbina i ciut usztywnione..nie znoszę jak mi piersi lecą...

Traschka, ja nie cierpię disneya na ubrankach!! Jedynym wyjatkiem jest właśnie klasyczny, stary puchatek ( ten disneyowski, w czerwonej koszulce jest obrzydliwy).
Natomiast ja wręcz przeciwnie, lubię puchatkowe motywy, szczególnie prosiaczkowe;-)

Ja nawet nie wstawiłam zdjecia wózka...taka byłam wtedy rozbita emocjonalnie, ze szybko go złożyłam spakowałam i wysłałam na strych - nie zrobiłam z tego wszystkiego zdjecia...:-( a teraz mi sie nie chce go znosić...

Ostatnia edycja:
reklama
Aestima jak złożysz komode to koniecznie się pochwal.

Dagamit śliczny masz wózio :)

Pisałam do pana w sprawie tej szuflady do łóżeczka, odpisał że musi być 8 cm głeboka, no chyba że zrobi na kółkach... Ciekawa jestem co to oznacza. Za komodę jaką sobie wymyśliłam pan chce 850 zł. Niby z litego drewna jest cała i w ogóle ale cena... Mocno się zastanawiam. Jestm juz totalnie ogłupiała w tym temacie. Czuję, ze od poczatku bedę musiała sie zajac szukaniem komody :(

Jak chodzi o biustonosze, to ja mam niestety w tym temacie dodatkowy problem. Nie mogę mieć żadnych koronek, bo w przeciwnym wypadku chodzę tylko i się drapię...

Do góry