reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

witam poludniowo... 268 wiadomosci??? kogos posralo????????????????????? ja chce stare BB a nie jakies podrobe FB!!!!!!!!! noz kurna niech sie najpierw NAS ktos zapyta o zdanie a nie przerabiaja nam bez naszej woli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! komus przypier.... w kichawe???!!!!!

u nas nocka niezle... mloda padla po nocnej butli 23.40 i dospala do 7.30. to mi sie podoba!!!!:))) u nas piekna pogoda ale zimno tak ze posrac sie mozna- cale +5 bo w Alpach zasypalo:// a my od Alp jakies 200km maks. rano w lozku u nas mloda dala czadu. stwierdzila ze po co tatus ma spac jak mozna wlozyc mu smoczek do geby i drapac bo zaroscie jednodniowym az szumi???pchala mu co sie dalo do geby lacznie z zyrafka do spania ktora usilnie kladla mu na nos i oczy tak jak sobie:)))) jajcara mi rosnie! i coraz odwazniej dzisiaj ktoa wolala Oggie a jak kot nie patrzyl na nia to wrzeszczala az kladl uszy po sobie:ppp i do tatusia zas mowi AJA od przedwczoraj tak jakos:)

reklama
Dziewczynki ratujcie, wieki mnie tu nie było, Maja daj w kość, budzi się w nocy co 30 minut dopiero gdzieś o 4 zasypia na 2 godziny. Już tak od dwóch tygodni. Do tego nie chce pić mleka z butli a ja za miesiąc do pracy :-( No i co najgorsze zgubiłam okrycie od wózka od gondoli/spacerówki i nie możemy za bardzo na spacery chodzić bo nie ma osłonki od wiatru. Czy któraś z Was ma może wózej Jedo Vedi model 2009 tzn taki z okryciem w którym jest dopinka na zamek aby pasowało na spacerówkę? Jeśli tak byłabym wdzięczna za kontakt, może udałoby się pomierzyć i producent by mi uszył. Pisalam do nich ale powiedzieli że nowe modele mają inne okrycia i mogę nie pasować, i że mogą mi uszyć na zamówienie ale musiałabym im wózek wysłać :-/ a uszycie czegoś takiego u krawca wyszłoby mi drożej niż dałam za wózek... ratunku!!!

Cass witaj :-) ! co do pobudek to może Majeczce ząbki dokuczają? może kolejny sie szykuje i dlatego niespokojna? A w dzień dłużej Ci śpi?
z wózkiem niestety nie pomogę

a co do fb to ja akurat bardziej tam sie udzielam niż na nk - przez zmianą regulaminu jaka jakiś czas temu nastąpiła usunęłam wszystkie foty itp.. Ale mimo że lubie fb to nie chce tego wszędzie widzieć :oo2: :no: mnie sie podobało jak było wcześniej, ale pewnie i tak nie mamy nic do gadania...trzeba się będzie przyzwyczaić...buuu....

Ostatnia edycja:
PRZYWROCCIE NAM NASZE STARE BB!!!! NIE CHCEMY TEGO NOWEGO BADZIEWIA SPAPUGOWANEGO Z FB !!!!! A MOZE KTOS BY MOGL NAS ZAPYTAC NAJPIERW CZY CHCEMY ZMIAN NA GORSZE????? MODERATORZY ZROBCIE COS BO TO JEST PRZEGIECIE PALY!!!!!!!!!!
a sam fakt ze notyfikacji nie mozna usunac to krew zalewa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a tak w ogóle, to w mordę osiwiałego jeża: powiedzcie że to za oknem to dym z komina sąsiada!!!!!!!!!!!!!! nosz kurde nawet nieba nie widać takie "mleko"!!!!!!!!!!!! a miało byc słoneczko i spacerek!!!!!!!!!!
no to od rana już dwa powody do narzekania:/

noc standardowa

Miśka ma jeszcze nosek zapchany ale tylko rano po nocy... no i "uwielbia" niestety fridę... o sprayu do noska nie wspomnę...

co ja jeszcze miałam pisać...

ehhhhhhh, zamgliło mi mózg przez tą pogodę:wściekła/y:

Widzisiz(albo i nie;-)), a u nas mgły niet, słońce świeci....
Niech sie nocek Miśce odepcha:-(
Witanko :-)
Boli mnie dziś czacha. Proszek wziełam i dalej boli. Chyba ją utnę. Taka będę.
!
Oby głowa przestała szybko boleć!!!!

Franek poszedł ze swoim bratem i tatą na space,a ja zamierzam przygotować obiad. Od południa znowy nie będzie u nas wody. Wczoraj nie było i w zeszłym tygodniu też nie było w niedzielę. Dopiero po 23 puścili...

Też mi się nie podoba nowa formuła BB:no:. I te 471 wiadomości:szok:

Miłej niedzieli. Może się jeszcze pojawię:-D

ANIAWA nam kazał po prostu natłuszczać, ostatnio nanobasą, lipobasą albo czymś w podobie, ale my mały małe krostki, zapytaj ONESMILE, ale na jakimś pobocznym, bo ona nie wchodzi na główny

:-D :-D

a tak w ogóle to bez sensu są te zmiany. ja nie po to komuś pomagam żeby później sprawdzać czy mi podziękował czy nie :oo2: i co, zaraz sie tu zrobi dziecinada jak na niektórych forach pełnych dzieci neo że będą sobie przeliczać kto ile razy komuś pomógł...itp wcześniej było to pod avem ale jakoś tak dyskretnie, kompletnie sie w oczy nie rzucało..i jeszcze gdyby sie chociaż te powiadomienia udało wyłączyć, ale nie....

reklama
Do góry