reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

no dobra muszę się przespać z tym co tu na BB zobaczyłam, więc spadywuje i idę władować swoją flustrację na mężu :p

reklama
Z tego co widzę to forum zostało powiązane z facebookiem i stąd "lubię to" zamiast "dzięki". Spróbuję się dowiedzieć czegoś, chyba, że Ulisia już coś wie?

To od administratorów forum:

Facebook, wersja na komórki i lubię.
Dziś, 19 marca, dodaliśmy do forum następujące funkcje:
1. Zmieniliśmy sposób łączenia się z Facebook. Może to oznaczać konieczność ponownego połączenia Twojego konta BB z kontem Facebook. Jeżeli masz z tym jakiś problem - napisz to nas przez formularz kontaktu.

2. Uruchomiliśmy eksperymentalną (na razie!) wersję forum na nowoczesne telefony komórkowe (iPhone, Android). Ta wersja nie obsługuje jeszcze blogów i grup, ale uważamy, że warto ją włączyć, nawet jeśli nie wszystko jeszcze działa idealnie.

3. Zamieniliśmy system podziękowań na "Lubię". Łatwiej jest dzięki temu odnaleźć ważne posty nawet w bardzo długich wątkach. Mamy nadzieję, że system ten Wam się spodoba.

Pozdrawiamy
ekipa

Ostatnia edycja:
"mamy nadzieję że się podoba"... NIE PODOBA SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a tak w ogóle, to w mordę osiwiałego jeża: powiedzcie że to za oknem to dym z komina sąsiada!!!!!!!!!!!!!! nosz kurde nawet nieba nie widać takie "mleko"!!!!!!!!!!!! a miało byc słoneczko i spacerek!!!!!!!!!!
no to od rana już dwa powody do narzekania:/

noc standardowa

Miśka ma jeszcze nosek zapchany ale tylko rano po nocy... no i "uwielbia" niestety fridę... o sprayu do noska nie wspomnę...

co ja jeszcze miałam pisać...

ehhhhhhh, zamgliło mi mózg przez tą pogodę:wściekła/y:

Witanko :-)
Boli mnie dziś czacha. Proszek wziełam i dalej boli. Chyba ją utnę. Taka będę.
Z tego co widzę to w sumie opcja nie jest taka zła. Poprostu zamiast "dzięki" klikamy "lubię to", a plus jest taki, że w profilu można sprawdzić za co nam podziękowano i za co my dziękowałyśmy. Prywatne wiadomości są w innym miejscu.

Muszę posprzątać, a taaak mi się nie chce. Miłego dnia !

Myślałam, że tylko mi się coś popsuło z bb, ale widzę, że jednak zmiany nastały. Póki co nie podoba mi się!! Z FB nie korzystam i nie zamierzam, więc mam w nosie ich ulepszenia. Nie będę samolobem, może faktycznie niektórym jakoś ułatwili życie ;-)

My dzisiaj zaliczyliśmy nockę pod hasłem- wrzeszczę i nie śpię. Młody budził się mniej więcej co godzinę i okropnie płakał. Tylko raz zjadł a tak to wystarczało tylko pakowanie zatyczki. W końcu o 4:00 obudził się na dobre. Bidulka chyba męczyły ząbki i swędziała wysypka, która rano okazała się bardziej intensywna niż wczoraj. Oczywiście jedyną osobą wstającą byłam ja, bo mojego P. niewiele rusza a na dodatek zasnął w salonie. Dopiero nad ranem zaczął funkcjonować na tyle, żeby mi pomóc. Niestety niewiele mi to pomogło w spaniu. Jutro muszę biec do naszej pediatry pokazać tę wysypkę czy to na pewno trzydniówka a nie jakieś inne świństwo. Poza tym nie wiem czym mogę ją smarować, żeby załagodzić swędzawkę. Maści mam w domu pełno, ale chyba wszystkie na sterydach dla starszej córki. Może mamusie alergików mi pomogą zanim dotrę do przychodni. Czym wam kazali smarować wysypki? Chodzi mi o coś bez sterydów. Zapewne na początku zalecali wam jakieś łagodne maści.

Onesmile w jakim rejonie Polski będziesz przebywała? W okolicach Łodzi czy tylko tam lądujesz?

Witam dziewczynki.
Mam pytanko na szybciutko, bo Paweł straszny katar mi dostał a do tej pory tylko gruszkę używałam, ale niestety nie pomaga teraz i zaraz lecę do apteki więc pytam czy frida i marimer to tak samo działa? Bo czytałam, że chwalicie i nie wiem które zakupić.

reklama
Onesmile w jakim rejonie Polski będziesz przebywała? W okolicach Łodzi czy tylko tam lądujesz?

ja też zainteresowana jestem bardzo odpowiedzią :-)

rzutka przesyłam fluidki :*

Iduś przytulam :* moja też "kocha" fridę jak ją widzi aż sie trzęsie i płacze z tęsknoty za nią :/

kasiu tak :tak: frida do wyciągania wszystkiego z noska a marimer albo sterimar do rozrzedzenia wszystkiego w nosku ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry