Mam pytanie do Mam których dzieci pija mleko w nocy...myjecie zabki po tym mleku. Moj synek od kilku dni budzi sie glodny w nocy i zastanawiam sie co z zebami?
ja nie myję ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam pytanie do Mam których dzieci pija mleko w nocy...myjecie zabki po tym mleku. Moj synek od kilku dni budzi sie glodny w nocy i zastanawiam sie co z zebami?
ja tam po każdyn posiłku zęby szoruję fifiemua tak na serio to zęby w nocy zostawiłąbym w świętym spokoju
zyrafka- jak łuki z jedzeniem?
w ciągu dnia to rano, zaraz po obudzeniu i ok 16-17 ciągnie cyca no i od jakiegoś czasu w środku nocy, tego nocnego chciałąbym jak najszybciej wyeliminować
dziewczyny po ile kupujecie bebilon mleko?? Poszłam do rossmana a tam puszka 400g po 29 zł( chcę kupić żeby zobaczyć czy mały będzie pił, bo nie chciał ani NAN ani bebiko ani gerbera i kurcze szkoda mi wydać tyle pieniędzy a okaże się ze nie będzie chciał pić
w tym problem ze Łukasz nie chce bebiko pić