reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Karmienie maluszkow

reklama
Mam pytanie do Mam których dzieci pija mleko w nocy...myjecie zabki po tym mleku. Moj synek od kilku dni budzi sie glodny w nocy i zastanawiam sie co z zebami?

Pola też pije mleko w nocy, ale nawet nie pomyślałabym o tym, żeby ją wybudzać i ciągnąć do łazienki na szorowanie zębów :)

ja tam po każdyn posiłku zęby szoruję fifiemu ;) a tak na serio to zęby w nocy zostawiłąbym w świętym spokoju

zyrafka- jak łuki z jedzeniem?

kasiu zje trochę owoców, danonka i kaszkę ale za chiny nie chce obiadów jeść. Nie wiem czy on się zraził do obiadów. Dzisiaj udało mi się włożyć do buzi łyżeczkę zupy i tak nim potelepało jakbym mu łyżkę soli dała.

w ciągu dnia to rano, zaraz po obudzeniu i ok 16-17 ciągnie cyca no i od jakiegoś czasu w środku nocy, tego nocnego chciałąbym jak najszybciej wyeliminować

powodzenia, oby szybko się udało:)) a jak próbujesz wyeliminowac? co robisz? Mój nie bardzo pije z butli cokolwiek, jak tylko poczuje w nocy ze mu podsuwam butlę to tylko się jeszcze bardziej rozbudza:(((więc herbatki-woda nie zdadzą u nas egzaminu

dziewczyny po ile kupujecie bebilon mleko?? Poszłam do rossmana a tam puszka 400g po 29 zł:(( chcę kupić żeby zobaczyć czy mały będzie pił, bo nie chciał ani NAN ani bebiko ani gerbera i kurcze szkoda mi wydać tyle pieniędzy a okaże się ze nie będzie chciał pić

dziewczyny po ile kupujecie bebilon mleko?? Poszłam do rossmana a tam puszka 400g po 29 zł:(( chcę kupić żeby zobaczyć czy mały będzie pił, bo nie chciał ani NAN ani bebiko ani gerbera i kurcze szkoda mi wydać tyle pieniędzy a okaże się ze nie będzie chciał pić

ja ostatnio kupowałam Bebilon, ale ten duży 800 gr za 39 zl:-( dlatego tez przeszłam na bebiko, którego skład jest zbliżony do bebilonu, a ze teraz Majusia dostaje dużo wartości odżywczych ze stałych pokarmów i kaszek to zdecydowałam się na tańsze mleko

reklama
w tym problem ze Łukasz nie chce bebiko pić

to kup mała puszke w aptece;)
a doczytałam kupiłaś małą puszkę jak 400 gr to moze niech któraś z dziewczyn Ci przesle na 2 karmienia i tyle.....bo inaczej chyba nie ma szansy sprawdzić bo juz mniejszych nie ma:(

Ostatnia edycja:
Do góry