reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

ja pamiętam że Łukszek był jak moja - aniołek nie dzieć. Z tym że moja sie teraz spsuła więc i Łukaszenko sie spsuł...kurcze ja jutro z tą moją Isią pogadam że daje zły przykład i pozostałe dziecki na złą drogę sprowadza. Może pomoże :-D ;-)
przytulam :* mam nadzieje że sie wszystko jak najszybciej wyjaśni

reklama
a ja jestem i mnie nie ma bo mam problem ogolnie dzisiaj z predkoscia sieci. Masakra jakas.
Rano wam napisałam na głównym a pojawiło sie na fotkach naszych dzieci wiec solidnie cos poknocili. Ciekawe czy teraz pojawi sie prawidłowo. Dzien leniwie i jedynie co zrobiłam to obnizyłam łózeczko na srodkowy poziom i teraz mała spi z nogami na boku łózeczka. Mała z kazdym dzien coraz sprytniej raczkuje. Niestety jeszcze nie jazy za bardzo ze to sie chodzi na kolanach i ona mi lata po domu z dupka w górze jak piesek. ech. Zaczynam zamieniac sie w faceta bo łózeczko złoze i rozbiore sama, sciany maluje, uszczelki w kranie zmieniam, łózeczko tez zbijam.
A od jutra czekam na kurera z wózkiem parasolka.

miniu gratuluję piąteczki
mała_mi dobrze,że już jesteś. Mam nadzieję,że Łukaszkowi przejdzie jego niezbyt dobre samopoczucie. Przytulam:*
mona wiem,że już tego nie przeczytasz,ale życzę wam bezpiecznej jazdy. I zamelduj się,jak tylko będziesz mogła:happy2:
onesmile przeczytałam dzisiaj wiersze Brzechwy i... dalej nie wiem,jak to miejscowość. Może jakaś podpowiedź? Z jakiego wiersza? Może ja go nie mam w swojej(tzn Kuby) książce:sorry2::baffled::dry::confused:?

Franek,jak się obudził po południu,to na szczęście zjadł kaszkę z butli,ale nadal był nieswój. Może to przez ten wieeeeelki księżyc???????????Zobaczymy,jak będzie jutro.

onesmile przeczytałam dzisiaj wiersze Brzechwy i... dalej nie wiem,jak to miejscowość. Może jakaś podpowiedź? Z jakiego wiersza? Może ja go nie mam w swojej(tzn Kuby) książce:sorry2::baffled::dry::confused:.

a ja chyba znalazłam :-) "Siedmiomilowe buty" ? :-)

Doris łe ar ju? I jak tam nasz Ospiaczek sie czuje?

Dawidowe
super z tą spacerówką, będziesz miała łatwiej gdzieś wyskoczyć na szybko z Laurą. Ile wózeczek waży?

a ja przeczytałam i chyba jestem wyjątkowo tępa geograficznie, bo dla mnie żadne miasto stamtąd nie leży pod Łodzią...

reklama
a ja mam pytanie techniczne do modek :-) : czy jest możliwość aby na forum pojawiła sie emotikonka buziak ? bo mi by sie bardzo przydała :-D

Są tylko te ikonki, które widać. A niestety moderacja nie ma możliwości zarządzania technicznie ikonkami. To jest pytanie do administracji, ale i tak szczerze wątpię :)

Pisz buziaka tak:

:*

:-)

Do góry