reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kiedy na zakupy ;)

mrsmoon- kochana, ja "naprawiłam " swoją szufladę. Wzięłam białą farbę akrylową i dodałam ciut brązowego barwnika (powstał jaśniuteńki beż- prawie biały w sumie) i pomalowałam. Wyszedł mi idealny kolor jak reszta łóżeczka!:) wygląda świetnie.

Kochane, poradźcie w sprawie koszul
Koszula koszulka nocna ciążowa do karmienia S = M (1512535305) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
czy te są ok?? chodzi mi o lawendę i wzór muzzy. Cycki nie powinny z niej wypadać i być widoczne, prawda??

reklama
Zamówcie kuriera :) ja tydzień temu wytrzymałam 500 km w pociągu ale nie mieliśmy jak zapakować wózka i nosidełka, więc mama przesyła kurierem wszystko razem :) Tylko my musimy wszystko załatwić, bo ona nie zna się na tych firmach, usługach, nigdy z tego nie korzystała :)

O, fajny pomysł :-) Dzięki za niego - pogadam o tym z mężem :-)

Aestima - ładne te koszulki i wygladają że nie będą "wypadać cycki". Ja kupiłam taką kopertową w realu i niestety wypadają dlatego przerzuciłam się na kupowanie takich zapinanych na guziki.

mrsmoon- kochana, ja "naprawiłam " swoją szufladę. Wzięłam białą farbę akrylową i dodałam ciut brązowego barwnika (powstał jaśniuteńki beż- prawie biały w sumie) i pomalowałam. Wyszedł mi idealny kolor jak reszta łóżeczka!:) wygląda świetnie.

Kochane, poradźcie w sprawie koszul
Koszula koszulka nocna ciążowa do karmienia S = M (1512535305) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
czy te są ok?? chodzi mi o lawendę i wzór muzzy. Cycki nie powinny z niej wypadać i być widoczne, prawda??

Pochwal się szufladą i łóżeczkiem już poprawionym!!
A koszulka, no ja mam tą MUZZY i wygląda na konkretną...poza tym nie zamierzam chodzić z gołymi cyckami pod nia, wiec nie martwię się zbytnio o to...

Aestima - ładne te koszulki i wygladają że nie będą "wypadać cycki". Ja kupiłam taką kopertową w realu i niestety wypadają dlatego przerzuciłam się na kupowanie takich zapinanych na guziki.

Ja mam dwie na guziczki i jedną kopertówkę z reala - ale ja mam małe cycochy, a poza tym przecież będę cały czas w staniku, więc mi nie "wypadną" ;-)

Aestima wydaje mi sie, ze ta druga ktora wstawilas nie bardzo. Ma głeboki dekold, a po praniu moze sie jeszcze troche rozciągnąć. Wiadomo, ze nie beziesz pod nią gonic z gołymi cycami, alejak sie połozysz na boku to moze ci wszystko wyjsc, a ja jednak niekoniecznie chcialbym, zeby pierwsze co sie bedzie rzucac w oczy to moje cyce:-D. Tamte dwie pozostałe wydaja sie ok., jednak chyba najbezpieczniejsze na guziczki, choc ta z tym rozwiązaniem "dyskretnym" tez fajna

Aestima z takich kopertówek to cyce wypadają chyba zawsze... ale możesz sobie przed porodem wszyć na środku mały zatrzask, taki jak w ubrankach dziecięcych, wtedy powinno się dobrze trzymać.

reklama
Do góry