pandora83
Fanka BB :)
no właśnie...to ja bym się poopalała a nie pociła na porodówce!!!
no dobra, niech Ci będzie!! a może by tak pierwszego co by na czwartego już w domu być ?![]()
racja!! opalanie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no właśnie...to ja bym się poopalała a nie pociła na porodówce!!!
no dobra, niech Ci będzie!! a może by tak pierwszego co by na czwartego już w domu być ?![]()
Dziewczyny bylam na dworze...Od 13.05 mam bole podbrzusza jak na okres co 35-40 min..Wraz z bolem brzuch sie napina i boli krzyz...Ogolnie jest jak kamien...Podczas bolu siedzialam, wiec wstlam ale nie przechodzil...I odwrotnie... Myslicie ze pomalu sie zaczyna czy juz zaczynam swirowac??
dwa razy to przechodziłam, teraz będę trzeci raz rodzić i uwierz mi że ciężko to ocenić. ale przed świrowaniem można się uchronić (nasza koleżanka miała tak 3 tygodnie a czwarte dziecko urodziła niedawno! więc duża szansa że to przepowiadające u Ciebie;-) )Dziewczyny bylam na dworze...Od 13.05 mam bole podbrzusza jak na okres co 35-40 min..Wraz z bolem brzuch sie napina i boli krzyz...Ogolnie jest jak kamien...Podczas bolu siedzialam, wiec wstlam ale nie przechodzil...I odwrotnie... Myslicie ze pomalu sie zaczyna czy juz zaczynam swirowac??