Roxannka
Pracująca mama!
dzięki kochana, czego ja już nie próbowałam ... tetre ma pod główką ale nie ma mowy żeby się do niej przytulać, uczyłam spać z króliczkiem i przez jakiś czas działało a teraz to go tylko bardziej wnerwiaroxi dzięki skarbie za mile słowa :-) no i za słoneczko – dotarło własnie , a co do nocek to może faktycznie on jakos potrzebuje czuc ,ze jestes blisko. Taki pomysl: moze spróbuj z pieluszką . Tzn. jak zasypia dawaj mu blisko buzi pieluszkę tertrową a jak się będzie w nocy budzil to mu ją poprawisz blizej buzki. Może podziala . U mnie maly jak zasypia w łózeczku to uwielbia mnie trzymac za palec , ale wzięłam się na sposób i daje mu w ręke nogę przytulanki :-) - działa.
A ja mialam właśnie chwile grozy, bo mi się baterie w karuzeli wyczerpaly …. a maly spiący. No ale zasnął bez problemow bez muzyczki. Uffff .

a baterie to ja już chyba ze trzy razy wymieniałam

makuc, bez obrażania bardzo proszę bo bo inaczej sobie porozmawiamy

no kolejna zwariowałaehhhh, moich postów i tak nikt nie zauważa, nie wiem po co ja się produkuję![]()

mmmniam zazdroszcze, ja mam szwagra cukiernika i dobrze że daleko mieszka bo bym się w drzwi nie zmieściła jakby się u niego stołowałaTeściowa cukiernik to mi dogadza, za każdym razem jak od niej wracamy to z ciastkami.
Już patrzeć nie mogę, będę chyba rozdawać biednym przynajmniej Oni skorzystają![]()

ale możesz coś czasami podesłać dobrego od teściówki jak taka kochana ;-)
dagisu jeju ta twoja teściowa to jest pier (pip!)nięta! Rób po swojemu bo to Twoje życie jest, a małża to bym trzepła przez głowe porzadnie bo zgodnie z moją doktryną hierarchia wartości męża powinna wyglądać mniej więcej tak:
żona powinna być na pierwszym miejscu (wraz z dzieciem) później długo długo nic, rodzina bliższa i dalsza, długo długo nic, zwierzęta, rośliny, długo, długo nic, ślimaki, mchy, płazińce, długo, długo nic galareta, muł i teściowa!![]()

dagisu, trzymaj się i nie daj się ;-)
u mnie podobnie jak u Idy, mąż bardzo szanuje swoją mame i jest dla niej bardzo dobry, co uważam że bardzo dobrze o nim świadczy

Dziulencja, no ja się nie zgodze co do rodziny, przynajmniej nie zawsze tak jest że ktoś musi być zły i zepsuty bo ma takich a nie innych rodziców, czasem ludzie się wstydzą rodziców bo oni sami są zupełnie inni, ale rozumiem że się sparzyłaś bo akurat trafiłaś na takiego padalca.
onesmile, no zazdroszcze wyspania i trzymam kciuki za kontynuacje takich dobrych nocek

miniu, strip zdrówka dla chłopaków!
sarisa, no to gratki ogromne :-) i zazdraszczam

happybeti, ucałuj tą swoja talibke od cioci to może troszke zmięknie ;-)
frogg, pewnie na chipsy już się nie załapałam ?

ja już wszystko zeżarłam co mogłam wiec chyba się kłade bo co tak bede siedziała na pusto