reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
nadika - dużo zdrówka dla Natanka!

ewela - jak ci dukan idzie?

butterfly - ja w ogóle twojego posta nie widziałam

emalia - mam nadzieje, że lekarstwa szybko pomogą :tak: a jak mu chodzenie idzie?:-)

kasiek - no właśnie a co z tobą?? pisz tu szybko:-D

kasiaj- co lekarz powiedział na te leukocyty?

koriander - planowo mieszkania maja oddawać w październiku, ale zanim urządzimy, mam nadzieje, że święta udałoby się u nas zrobić:tak:

Haloł popołudniowo! My po ponad 2h spacerku wytlenowani ze hohoho :) :p
Gosia - okna!!!:) spadałam z krzesłą Oczywiście trzymam kciuki by już Boże Narodzenie Wasze było w Waszym mieszkaniu!
Mucha nie siada- Ciesze się że Ci się Język Niemowląt przydał! Gratuluje tak szybkich efektów:) Ta książka nauczyła mnie przede wszystkim szacunku dla mojego dziecka:)
KasiaJ - Jak tam po wizyciwe Kochana ???
Buterfly - Ja właśnie sie tak przyglądałam Nadice:) co Ona pisze:) ja nie widziałam żadnego Twojego posta:)
Emalia - zdróweczka dla Jasia no i dla Ciebie tuuuu :p Jak po zabiegach się czujesz Kochana?
Nadika - zdróweczka Natankowi życze :)

Oki to siadam i nadrabiam :p

chorowitkom zdrówka!!

Kasia - ciebie szczególnie przytulam, i trzymam kciuki za Fifiego...

eagle - miło czytać że idzie ku lepszemu... I trzymam kciuki za powrót męża do zdrówka!!

koriander - fajny ten rower :) a to krzesełko z osłonką bajer!!!!!!

zyrraffka - gratki dla małego raczka :)

AniaCH - daj znać co powie kardiolog, będzie wszystko ok zobaczysz...

Agi - zazdraszczam tego spania :p

mucha - gratulacje postępów spania :D

Ja poszukuje wózka parasolki - Dziewczyny z Wrocka jakbyście miały namiar na jakąś fajną i nie drogą to dajcie znać :)

Perfecta, do ideału jeszcze trochę (musi nauczyć się jeszcze nie marudzić przy zasypianiu:-)), ale i tak jestem już zadowolona. A co do szacunku.. Jeszcze nie przebrnęłam przez całość, ale staram się być bardziej opanowana (potrafiła mnie tym swoim maruderstwem wyprowadzić z równowagi, zwłaszcza w ciąży;) ), i jak zbiera mi się na złość przypominam sobie co zdążyłam już przeczytać.

hefi, dzięki, ale tak naprawdę wracam się do złotych czasów, kiedy moje dziecko usypiało samo w łóżeczku i spało do 9 rano przynajmniej i bez scen:).

reklama
Do góry