Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a ja to chyba nigdy swojej wymarzonej wagi nie osiągnę
Majusia zadowolona przechodziła z jednych rąk do rąk, ze wszystkimi się bawiła, super, ze już taka uspoleczniona
i na widok własnych dziadków nie płacze;-) moja siostra ma już śliczny brzusio i mój siostrzeniec już pięknie kopie:-)
Maja chodzi spać jak zwykle po 19 a wstaje zamiast o 5 to o 6:30:-):-) oby jej tak zostało
jak tam zdrówko twoje? a jak usg Lilci? też mi wielu super mamusiek brakuje, i tez się obawiam co to będzie jak sam wrócę do pracy

ja nie mam się czym chwalić:-(

czesc lasencje :-d
gosiagro no nareeeszcie sie odezwalas, juz sie zaczynalam martwic. Super ze majusia sie oswoila z rodzinka, u nas najpierw musi byc 15 min aklimatyzacji a potem pelen relaks, chociaz na raczki niechetnie sie daje brac. Usg mamy na 14 kwietnia w szpitalu, niestety terminy takie :-(
sealet zdrowka, ja juz tylko lekko pociagajaca . Mam nadzieje ze ci szybko przejdzie, a gagatka pewnie by flipsow nie wcinala z bolacym gardlem bo troche drapai ;-)
agi milego dnia kochani!
agast jak zoladki u was??
kasiaj trzymamy trzymamy! I przytulam calym moim obfitym cialkiem :-d
co do krzeselka to jest to specjalne dla niemowlat mocowane na kierownicy wiec dziecko mam mniej wiecej miedzy brzuchem a nogami :-) wkleje zdjecia jak juz bedzie zamontowane i z lila, a na razie takie z internetu
Zobacz załącznik 340333