reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Walczyłam...:)
Aj tam aj tam nie do dumy Ja to biorę za atuty bo wyjścia nie mam:) (póki co ) Np. Mąż jak będzie upadał to zawsze mogę pierwsza by "mientko" upadł:p , Jak ja znów upadnę to nie połamię kosci bo za duza amortyzacja:p , Jasiek ma bezpieczne dzieciństwo:p bo jak się przytula to się nie walnie o obojczyk mamy:p ; Portfel nie ucierpi wielce bo ubieram się w lumkach bo w sklepach nie ma fajnych rzeczy w moim rozmiarze tylko takie na stare babcie ze skwarami:p : w schodzeniu z górki jestem najszybsza bo wystarczy się połozyć i się sama turlam:p
Ooo i wiele wiele innych aspektów pozytywnych ja widzę A co tam:) Ale... troszke się odchudzam:p .................................. czasem:p
Ja sie ostatnio nie udzielam bo jakoś dnia mi brakuje(Paulunia miała ospe od wczoraj w kropki jest Filip) ale czasem uda mi sie choc troszke poczytac i KOCHAM CIĘ Perfekciu za Twoje tak bardzo mocno pozytywne nastawienie do świata i ludzi i za ciepło które płynie z każdego Twojego posta.
Dziękuje za to że przywołujesz uśmiech na mojej twarzy-tak jak teraz tym postem, bo ja też jestem pulpetem ale jakos nie umiem podejść do tego tak jak Ty

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie././.../
Byłam na kontroli wszystko OK a mam zagdake dla Was:)
Do kiedy sie podaje wit. D:????
Bo moja pediatra zgadnijcie do kiedy mi powiedziała:)

No to jeścio raz ŁAN TU SRUUUUU
Jaś dzisiaj dzień następny pod tytułem "Jak mnie odłożysz do łóżeczka lub kojca to będę płakał , miauczał i tym podobne..."
Ja dzisiaj wstałam smutną nóżką ale... kawka i BB sprawiły że przeskoczyłam na tę wesołą!!!!
Kajdusia - WOW Jak rano zobaczyłam Twojego posta to mi az oczy na orbitę poleciały (pewnie razem z tym postem co zdezerterował:p:) Co do rozwoju To Kochana pamiętaj że każde dziecko rozwija się w swoim własnym tempie! Małgosia Księżniczka Prześliczna na pewno oszczędza siły by w przyszłości zostać Wielką Pianistką lub solistką lub Wiolonczelistką lub kims innym równie wybitnym jak rodzice!
Olavip- Super z Was laseczki!!! 22 lata ehhh kiedy to było...:( :p
Agi - Kochana jak apatycik Poluni , mam nadzieję że dzisiaj już będzie lepiej:) A dla ciebie przytulak na dzisiejszy dzień w pracy oby szybko i bezproblemowo minął!
Emalia - Skutecznego zabiegowania zyczę Ci Ja:p:)
KasiuJ- Jak dzisiaj samopoczucie Twoje i Fifulka?
AniuCh- Kochana te szmery mogą być spowodowane tym naczynkiem o którym pisałam po naszej wizycie u kardiologa. To nic groznego:) Trzymam kciuki bedzie dobrze!
Aisa- zdrówka dla Waszej całej rodzinki!
Izia- spadłam z krzesła :) Chyba nie wyspana do końca jeszcze byłaś:)
Zmaltretowana Żyrafko - Przytulam i przesyłam dwa wiadra siły na dzień dzisiejszy:)
Koriander- heheh coś za coś :) Przynajmniej sie wyspaliście:) Lilunia zrobiła Surprice: ) rodzicom:)
Agast- Super że Dziewczynki wygoniły w końcu te choroby , to teraz Kochana "trza" się na jakiś spacerek umówić. Ciepło ma się robić to można by do łazienek skoczyć lub do mnie zapraszam , pospacerujemy po lesie i może upichcę coś dobrego , OLE Fasole trzeba też "zgarnąć" bo jak dobrze pamiętam to osoatanio niezbyt dobry humorek miała :)
No i zdrówka dla Twojej Mamusi oczywiste:)!!
Badaicka - DZIĘKUJĘ!:zawstydzona/y:
Lenka- super że wszystko dobrze!!! A vit D chyba do roku
Gosia- ahahahahaahahhaha
Eagle- Kochana jak tam u Was??? Jak Ty się masz Kochana? Jak Mąż? Buziole!!!!!Przytulaki!!!! O!:)

hehe iza niemożliwa jesteś, napisałaś że twój mały maltretuje żyrafę:)
no tak fakt nie pomyślałam ale wybacz jak perfecta zauważyła oczka jeszcze zaspane więc sorki za mojego syncia że cię tak sponiewierał:-D;-)
lena do kiedy chyba do roku z tego co pamiętam tym bardziej że nasze maluszki kończą go na początku lata a co za tym idzie i słoneczka więcej dzięki któremu nie trzeba posawać(chyba)

reklama
Do góry