reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Pisałyście o spacerach, ja to chodziłam nawet jak -10 było ;-) chyba ze 4 razy od urodzenia były takie dni, że Piotruś Pan nie był na dworzu, ale to nie zawsze ze mną był.
FROGG a wiesz, że o tym też było chyba przy tym opisie skoku, że dzieci nie lubią być ubierane, przebierane itd
DAWIDOWE to zdaje się mówiła, że może u rodziców dłużej zabalować
idę chyba i ja spać

a ktora to miala rozpiske dokladna skoku i co sie dzieje wtedy? ja raz podawalam to wiem taki rysunezek jakby ale mi to zezarlo. a dokladniejszy opis byl i dupaaa

o juuz mam: http://ebobas.pl/forum/read.php?96,17701 chyba to bylo to miedzy innymi. zreszta...co sie bede stresic.

ide spac zaraz tez :)

Ostatnia edycja:
happybeti to moja mama dwa lata starsza:D kurcze a namawiałam ją, mamo machnij sobie też bobasa będziemy razem z wózkami chodzić heheeh:D Kurcze też sobię machnę jeszcze jednego dzidka jak będę w twoim wieku, pewnie najlepsyz balsam odmładzający. No chociaż jak będzie drugi wojtek to prędzej zawału dostanę hehehe:D ściskam ciepło fajnie, że doświadczona mamusia z nami, widzę, że muszę częsciej o rady cie pytac:)

sugar Ty serio o tej anoreksji pisalas?

dawidowe, kasis, onesmile, doris, mała mi melfdować się!

a ja jak usnęłam z Wojtkiem o 19 po serialu, to do tej pory śpałam, młody też, miałtylko jedną przerwę na karmienie. Więc dziś go nie kąpię. Ciekawe o której mi rano wstanie..... ;p a do tego jak przed zaśnięciem kupe walnął to smrów, że szok, A. go przyniósł i mówi mi, wiesz kochanie muszę coś przy aucie zrobić i uciekł, a ja się kapnęłam o co kaman jak młodego przytulilam, aż się z pieluchy wylalo na plecy hehehehe ja go wycieram a on robi dalej na moja reke, pgarnelam temat, a ten dorobil w nowa pieluche jeszcze raz tyle. he he he. jadl dzisiaj obiadek z kasza jaglana i jagniecinka moze mu posluzylo:D
my z kupy zacieszeni jak wariaty, maly chyba tez bo mu bilam brawo, ze tak ladnie zrobil, a ten sie smial na caly dom az pękał;p i po kupie zmeczył się najadł i usnął. a ja teraz lookne CALIFORNICATION na iitv i lulam

Czesc wszystkim spiacym i jeszcze nie. Melduje sie
Wczoraj byłam u rodziców bo poszłam do lekarza po zwolnienie. Pani doktor była tak chora ze bałam sie ze kipnie podczas wypisywania zwolnienia. Dyktowałam jej kazda literke i cyferke. Ciagle sie myliła, przerabiała i co wyraz odpoczywała. Juz nie dała mi rady wypisac zaswiadczenia do pracy ze karmie. Przenocowałam u rodziców i w południe pojechałam do pracy zawiec zwolnienie i wypisyac zwolnienia. Niestety 4 maja wracam do pracy i na sama mysl mam nerwa. Mała spi. OD WCZORAJ SAMA STAJE. Poszłam do kuchni odniesc talez wracam a ona zadowolona trzyma sie na nogach i smieje sie w głos. Dobrze że kupiłam kojec bo sobie nie poradze. Troszke szybko no ale przeciez nie bede jej na siłe kładła. Ona chyba chce byc we wszystkim pierwsza. Zabki odpadaja bo jak narazie nic nie widac. Mała ciagle sprawdza czy jej rosna 8 ;-). OD dóch dni zmieniła gaworzenie takie jak by przygotowujace do mowienia. Narazie mama nie usłyszałam.
Teraz padam na pysk bo dzis nie spie od 5.

Ja na swoja mowie LAurka, Laurcia, Laucia, Launia, Lausia, Lauretka, Sroczka, Sroka (do momentu jak sie nie dowiedziałam ze pediatra ma na nazwisko Sroka ;-)) w pisztlu mowiłam szprotka.

Ostatnia edycja:
Kochane moje,

wyobrazcie sobie, maz mi wyslal smsa, ze mam sie na BB zameldowac:-) Wlasnie szlam juz lulu, bo zmeczonam okropnie, a tu taki numer:-) Uwierzcie, gdyby ten chromolony komp chodzil szybciej, to bym NORMALNIE funkcjonowala na BB w ciagu dnia, ale jedna strona laduje sie kilkanascie sekund, trzeba siedziec i czeeeeeeeeekac wieki. W dzien Was chwile poczytalam, ale musialabym przed monitrem siedziec 3 godziny zebym nadrobila i odpisala wszystkim. Niestety, nie da rady :-(
Melduje wiec tylko, ze kosmetyczka, poranny spacer z pradziadkiem, kolejna wizyta u rodziny zaliczona, a jutro spotykam sie z moim przyjacielem na ploty:-)
Teraaz ide juz lulu, bo cosik senna jestem.

Zycze chorym zdrowka, niewyspanym snu, zdolowanym nadziei na lepsze jutro, a wszystkim spokojnej nocki!

Buziolki sle wielgachne :-)

dawidowe, niezła agentka:-D
onesmile, coraz bardziej lubie twojego mena:-Dfajnie że jesteś tak zadowolona z pobytu w naszym pięknym kraju:-Dtylko mnie szlag trafia że na tym zadupiu mieszkam... jakby to było bliżej centrum to z buta bym do ciebie przydyrdała;-)

wyprana dzisiaj jestem (może to przez te 3prania, które dzisiaj zdziełałam:confused::-D), no ale porcję humoru makuc, dziulka, i Ala dzisiaj zapodały to czuję sie zwolniona z obowiązku:-D
moje dwa czorty śpią
a wiecie co mnie zawściekło na maxa? wczoraj z bzzzz wyszły nici bo gumka gdzieś wsiąkła, a dzisiaj rano już się chamka dała znaleźć(mąż mi przed padnięciem powiedział):wściekła/y:no i co? i dzisiaj gumka jest a w łóżku leżą zwłoki:angry:normalnie Johny'ego z szuflady zaraz wyjmę:cool:
dobra, nie marudzę
lecę w kimę, chociaż ciepła trochę smyrnę od ślubnego bo jutro nocka samotna:dry:

reklama
Do góry