reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Dziulka hahahahha:-Ddobre, dobre
Dziewczyny nie wiem o kaman, jeszcze przed kąpaniem bawił się ze mną na łóżku a później to już jazda bez trzymanki. Na szczęście kryzys zażegnany.

reklama
FROGG moja kluska tez jak jest zmeczona to od razu oczka przetrze to wiem ze trzeba biegusiem leciec kapac lub klasc spac. dzisiaj ubieralam wp izamke to byl ryk jak cholera, butla na szybko i oczka klap:))) a jak sie ja przetrzyma to potem jest wybudzanie takie co godzine na chwilke i zasypia i nas wpienia....
ALICJA -ty jestes stary zboczeniec:))))

Alicja brawo! To właśnie o ten film mi chodziło! Nagrody nie będzie:confused::sorry2::dry::nerd::happy2:
frogg ja z Frankiem miałam dzisiaj podobnie. Był tak juz zmęczony,że ciężko było mu zasnąć. Ryk,jak nigdy. W końcu,zmęczony płaczem,zasnął.
makuc to muszę cię poszukać na FB:tak:
Ida to by sobie nasi panowie pogadali o filmie:-):-D:happy2:.Następny konkurs będzie specjalnie dla ciebie:tak:.

Byliśmy dzisiaj na spacerze około godziny. Jednak Frankowi nie bardzo się podobało,bo co chwila mi kwękał. Pewnie godzina mu nie pasowała,bo byliśmy około 16-tej.

Aha,ja wózek cały czas trzymam w bagażniku. Kiedyś,jak jechaliśmy do mamy,to wzięliśmy wózio,żeby u niej sobie pospacerować i tak już zostało. Ale u nas to tylko ja jeżdżę autem,więc nie ma problemu typu:mąż zabrał auto;-).

A ja ze swoją dietą coraz lepiej się czuję:-D. Powoli waga spada:cool2:

właśnie moja "mało wymagająca" córa w ciągu 30 min. zdążyła się 2 razy na jedzenie obudzić :dry:
stiwerdzam, że dzieci taką lampkę na czole powinny mieć, która razie pełnego zatankowania by się na zielono świeciła inaczej to lipa :ninja2:
IDA - Twojemu mężowi nie zwracają kosztów podróży i ew. zakwaterowania/ wyżywienia? skoro to delegacja to powinni tak robić :confused:
EMILIAB - szukaj:) ja też poszukam i zobaczymy, która pierwsza znajdzie:)

EMIŚ - znalazłam :p no i super, że z dietą super. Boszzz ja nie wiem jak Wy dajecie radę tak się katować głodzeniem :cool2:

u mnie silnej woli też niet. Jak ją rozdawali to pewnie dla mnie zabrakło alebo w kolejce po apetyt stałam wtedy :D

reklama
Do góry