reklama
Emiliab,ja uwielbiam "Jak rozpętałem..."
))).A najlepiej było,jak mojemu friendowi,Svenowi z Berlina kazałam to ze mną oglądać
)).Smiał się!
))
Strip ,szacowny 1968
)))!A może Wojtusiowi skok mija i sie naprawia jak moja Al-kaida?
O,właśnie,jak o terrorystkach mowa...Ida,jak Inka?
My bylismy dzis na dwóch spacerkach.Po obiedzie stwierdziłam,że sprzątanie nie zając,nie ucieknie
- lepiej wziąć dziecko na słoneczko
.Ale przyznam się Wam,że jak wracałam z tego drugiego,to nogi juz mi w szanowną właziły....Bo ja nie chodze jak mamusie -zombie,co to się snują żółwim krokiem po alejkach z takim nieobecnym wyrazem twarzy...Ja zasuwam ostro,na jednym spacerze wszystkie parki oblecę i jeszcze trochę
- zawsze to jakiś ruch,nie?Do ćwiczeń zapału nie mam,to chociaż marsz z wózkiem pod górkę...
Strip ,szacowny 1968
O,właśnie,jak o terrorystkach mowa...Ida,jak Inka?
My bylismy dzis na dwóch spacerkach.Po obiedzie stwierdziłam,że sprzątanie nie zając,nie ucieknie
czarodziejkaM
Fanka BB :)
happybeti - "mamusie-zombie" - piękne hehhe

Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Happy byłaś na dwóch? ja na żadnym niestety więc statystycznie wychodzi że...byłam
niestety małż dziś musiał wcześniej do pracy i nici ze spacerku bo ja nie daje rady wózka na to nasze 4 piętro wtachać czy stachać...buuu....zaczyna mi nawalać kręgosłup albo kondycja nie teges - wcześniej nosiłam małą w chuście, godzinny spacer to było nic, a teraz wyjdę z nią na targ i w drodze powrotnej już zmęczona...ehhh... dobra idę Rozdymke budzić ciekawe czy sie nadmie 

No,bo tak mi sie skojarzyło...ten wzrok utkwiony w nicość,noga za nogą...Pewnie niewyspane,bidulki
.Ja to na spacerku codziennie jestem- chociaz mała rundka.Nieraz ,jak jest zimno i paskudnie,to zarzekam sie ,że nie wychodze,ale potem jakos bierze mnie ochota ,albo potrzeba zakupów i jednak idziemy.I w takie gorsze dni to mało kogo widac.A dzis wszystko wyległo...mamy,nianie,babcie...prawie korki na alejkach sie robiły
)))
A Amelka znów zasnęła pięknie w kołysce
.Mam nadzieje tylko,że nie urządzi mi dziś "powtórki z rozrywki",bo jutro to ja będę zombie...
Jakbym sie juz nie pojawiła,to znaczy,że padłam
.
Alicja,ja mam to szczęście,że parter.
A Amelka znów zasnęła pięknie w kołysce
Jakbym sie juz nie pojawiła,to znaczy,że padłam
Alicja,ja mam to szczęście,że parter.
Kania78
...
Margerrita na rowerze zwykłym nie można ale stacjonarnym tak.
CzarodziejkaM zdrówka dla Was, żeby Was nie rozłożyło.
Strip to dobrze, że Wojtuś się naprawił :-)
Ja nawet jak było zimno to wychodziłam do -5.
Na palcach u rąk zliczę na ilu spacerach nie byłam od października.
Mieszkam na drugim piętrze ale wózka nie taszczę na górę, bo po co mi wózek w domu, wystarczy że mam niezły plac zabaw w salonie :-)
CzarodziejkaM zdrówka dla Was, żeby Was nie rozłożyło.
Strip to dobrze, że Wojtuś się naprawił :-)
Ja nawet jak było zimno to wychodziłam do -5.
Na palcach u rąk zliczę na ilu spacerach nie byłam od października.
Mieszkam na drugim piętrze ale wózka nie taszczę na górę, bo po co mi wózek w domu, wystarczy że mam niezły plac zabaw w salonie :-)
sugar_and_spice
matka Króla
A która ma córkę Alutka? Bo zaproszenie na FB wysłałam :-)
My cycamy i zaraz idziemy spac, znaczy Artek idzie...
Lecę marchewki zebrac.
My cycamy i zaraz idziemy spac, znaczy Artek idzie...
Lecę marchewki zebrac.
makuc
Fanka BB :)
czarodziejka - paluchy zaciśnięte!
co do spacerów to przyznam bez bicia, że ja leń patentowany jestem i czasami z premedytacją sobie odpuszczam. Dzisiaj np. w zwiazku z wizją Alicji drącej się w wózku z powodu gorszego nastroju wystawiłam ją tylko na balkon
ale za to jak już się wybiorę to podobnie jak HAPPYBETI pół masita przejdę, bo dla mnie wlne chodzenie nie istnieje i zawsze zastanawiało mnie jak te "mamuśki-widma" tak moga noga-za-nogą przez 2h dookoła bloku chodzić
poza tym nie cierpię tłoku i unikam najczęściej uczęszczanych tras wózkowych. Dla mnie spacer ma być relaxem a nie katorgą typu milion wózków na chodniku i nie ma jak się wyminąć z nimi nawet....
sugar - jaaaaaaaaaaaaa
co do spacerów to przyznam bez bicia, że ja leń patentowany jestem i czasami z premedytacją sobie odpuszczam. Dzisiaj np. w zwiazku z wizją Alicji drącej się w wózku z powodu gorszego nastroju wystawiłam ją tylko na balkon

sugar - jaaaaaaaaaaaaa
sugar_and_spice
matka Króla
makuc to Ty!!! 

reklama