Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

niestety małż dziś musiał wcześniej do pracy i nici ze spacerku bo ja nie daje rady wózka na to nasze 4 piętro wtachać czy stachać...buuu....zaczyna mi nawalać kręgosłup albo kondycja nie teges - wcześniej nosiłam małą w chuście, godzinny spacer to było nic, a teraz wyjdę z nią na targ i w drodze powrotnej już zmęczona...ehhh... dobra idę Rozdymke budzić ciekawe czy sie nadmie 
ale za to jak już się wybiorę to podobnie jak HAPPYBETI pół masita przejdę, bo dla mnie wlne chodzenie nie istnieje i zawsze zastanawiało mnie jak te "mamuśki-widma" tak moga noga-za-nogą przez 2h dookoła bloku chodzić
poza tym nie cierpię tłoku i unikam najczęściej uczęszczanych tras wózkowych. Dla mnie spacer ma być relaxem a nie katorgą typu milion wózków na chodniku i nie ma jak się wyminąć z nimi nawet....