Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dobra idę Rozdymke budzić ciekawe czy sie nadmie![]()

A co do 4 piętra to możemy sobie podać rękę, tylko że ja wózek zostawiam w aucie 
Bo ja nie chodze jak mamusie -zombie,co to się snują żółwim krokiem po alejkach z takim nieobecnym wyrazem twarzy...Ja zasuwam ostro,na jednym spacerze wszystkie parki oblecę i jeszcze trochę- zawsze to jakiś ruch,nie?Do ćwiczeń zapału nie mam,to chociaż marsz z wózkiem pod górkę...
![]()
happy mówisz że zasuwasz jak Formuła1 uważaj co byś mandatu nie zarobiła
Do tej pory nie wiem o co kaman. Dostał butlę i padł na niej pewnei ze zmęczenia. Ja w ramach odstresowania zajadam się czerwonymi winogronami. Muszę jeszcze wodę wstawić na butle.
ale dziś było super, od razu grzeczniutko zasneła a ja mogłam wypluskać sie w wannie 

jakby mi tak Leane zapiszczała w środku nocy to łóżko mokre
ścieżke do horroru mogła by robić :-)
jak ja stosowalam MZ to w jeden dzien MZ a w drugi nadrabianko z nawiazkaEmiliab - fajnie że biurko dyrka może służyć jako przewijak heh :-)
CzarodziejkaM, Dziulka ale się katujecie - taka dieta to nie dla mnie :-/, ale widać waga spada więc rezultaty są.
Trzymam za Was mocno kciuki :-)
Dla mnie dieta MŻ (mniej żreć) a wszystko będzie dobrze.
[/B].
gratulejszyny

dziękować że "dziękować" powróciło
beti z tego co pamietam broniła sie wszystkimi kończynami przed wpisaniem do zamkniętej bo nie chce się jej bawić we wstawianie zdjęć tym sposobem tylko dla brunetekspać mi się chce :-(
czekajcie, bo troszkę się pogubiłam - HAPPYBETTI jest w naszej grupie zamkniętej? bo jeśli nie to chyba najwyższa pora by była! :-)

szkoda że tak szybko zdradziłaś, zapytałabym męża i pierwsza bym odpowiedziała bo on uwielbia ten film:-)no nic, nastepny konkurs mój!!!!!!!!tzn. wygrana;-)To jest taki polski film powojenny o przygodach Franka Dolasa...
1) Embriu mnie zafascynowałoPatryk, Ptys, Patyk, Kurczak, Bąbel, Embriu, Miś, Myszek,
chyba to tyle
a teraz ciiiii, ostatnie dwie noce byly tylko 2 pobudki, WOW, mam nadzieje, ze sie ten stan utrzyma
choc poranek zaczynamy 5.30 mimo zmiany zegarowej, dziecko ma swoj wlasny budzik

mąż do piwnicy!!!!!!!! DUŻO ZDRÓWKA!!!!!!!!!!!!Dziewczyny niedobrze,mąż co raz bardziej chory,jutro do lekarza.Najgorsze,że mnie już drapie w gardle i łapie mnie kaszel.Kurcze trzymajcie kciuki,żeby mój Krzyś się nie zaraził.:-(

moze uda mi się wstawić zdj dzisiaj jeszcze, chociaż te z komórki są takie sobie, a kabla od aparatu niet:/

kurcze mi to rząd powinien płacić za politykę prorodzinną