reklama
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Dziulka czy Mała mi odpowiedziała na smska?
Froguś jak już pisałam ;-) : mała mi zajrzy do nas jutro ;-)
Emiliab dziękuję :*******
MAKUC jakbys ty schudla to ja ide na ksiezyc na piechty!!!!
EMILIAB- co za diete masz?? bo chyba pisalas ale przeoczylam kiedys.
ALICJA, MAKUC- ja tez nei mam silnej woli ale po prostu sama sobie w dupe kopa dalam i juz. ja musze buc sama wlasnym katem bo ianczej se folguje za bardzo. nieraz sie tlumaczylam sama przed soba ze jak zjem paczke ciastek do konca to nic mi nie bedzie a pudelko puste pojdzie przynajmniej do smieci
)))))
FROGG mialam pisac a akurat Leander mnie zawolal i potem ucieklo mi z palki.
powiem wam ze zjadlam kawal indyka i salate i normalnie o tej porze zawsze bylo piwo i czekolada na stole a tu mam co?? WODE NIEGAZOWANA EVIAN
)musze wytrwac bo widze ze mimo 2 dnia brzuch mi "wsysa" w ciekawym tempie
))
EMILIAB- co za diete masz?? bo chyba pisalas ale przeoczylam kiedys.
ALICJA, MAKUC- ja tez nei mam silnej woli ale po prostu sama sobie w dupe kopa dalam i juz. ja musze buc sama wlasnym katem bo ianczej se folguje za bardzo. nieraz sie tlumaczylam sama przed soba ze jak zjem paczke ciastek do konca to nic mi nie bedzie a pudelko puste pojdzie przynajmniej do smieci
FROGG mialam pisac a akurat Leander mnie zawolal i potem ucieklo mi z palki.
powiem wam ze zjadlam kawal indyka i salate i normalnie o tej porze zawsze bylo piwo i czekolada na stole a tu mam co?? WODE NIEGAZOWANA EVIAN
emiliab
Fanka BB :)
dziulka ja Dukana stosuję...
Dobranoc mamusie:-)
Dobranoc mamusie:-)
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
dawidowe, onesmile, Doris...buuu...pewnie razem imprezują ;-)
makuc
Fanka BB :)
bez nas?dawidowe, onesmile, Doris...buuu...pewnie razem imprezują ;-)

EMLIA - dobranoc
ok, ja też już zadzieram kiecę i lecę. bajjj :*
MAKUC DAWIDOWE sie nie meldowala , ani DORIS, ani inne lasencje ktorym trzeba tyleczki stratowac za nieodhaczenie sie
))
jejjjjjjju zjadlabym jablko albo paluszki jakies ...ale nie! psotanowilam sie trzymac i nie "grzeszyc" nawet jabluszkiem
jutro bedzie szal bo jabluszko bedzie w spisie
woow
) mala rzecz a cieszy
)) kurna przy mojej diecie nie powinno sie gimnastykwoac itp bo przy tych 400-500 kaloriach to niewskazane, a ja wczoraj po ponad roku niecwiczenia zafundowalam sobie dosc ostra jazde a dzisiaj tak mnie zakwasy dpadly ze sram z bolu!!!! chodze jak ostatni paralityk.
jejjjjjjju zjadlabym jablko albo paluszki jakies ...ale nie! psotanowilam sie trzymac i nie "grzeszyc" nawet jabluszkiem
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
ja też już umykam, dobranoc Lasencje :***
reklama
W takim razie gdzieś mi umknełoFroguś jak już pisałam ;-) : mała mi zajrzy do nas jutro ;-)

A skąd wiesz bylaś tam???? ;-)a na księżyc to Ty nie idź lepiej, bo tam internetu nie ma![]()

Dawidowe miała odwiedzić rodziców i mówiła że może zostanie tam na noc a tam nie ma kompa
Doris miała się zameldować po lekarzu i też albo mi umkneło albo jej nie było
Onesmile nie mam pojęcia
Dobra ja też spadam bo jutro domowe przedszkole otwieram