reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Już mnie,makuc znalazłaś:-). A ja akurat to się nie głodzę. Jem tyle,ile chcę,tylko to,co mi wolno. A,że z tygodnia na tydzień coraz mniej mi się chce jeść to... tylko się cieszyć:-D.

Alicja nagroda espesziali for ju;-)

Załączniki

• 032.JPG
    032.JPG
    86,7 KB · Wyświetleń: 29
reklama
MAKUC jakbys ty schudla to ja ide na ksiezyc na piechty!!!!
EMILIAB- co za diete masz?? bo chyba pisalas ale przeoczylam kiedys.
ALICJA, MAKUC- ja tez nei mam silnej woli ale po prostu sama sobie w dupe kopa dalam i juz. ja musze buc sama wlasnym katem bo ianczej se folguje za bardzo. nieraz sie tlumaczylam sama przed soba ze jak zjem paczke ciastek do konca to nic mi nie bedzie a pudelko puste pojdzie przynajmniej do smieci:))))))
FROGG mialam pisac a akurat Leander mnie zawolal i potem ucieklo mi z palki.

powiem wam ze zjadlam kawal indyka i salate i normalnie o tej porze zawsze bylo piwo i czekolada na stole a tu mam co?? WODE NIEGAZOWANA EVIAN:))musze wytrwac bo widze ze mimo 2 dnia brzuch mi "wsysa" w ciekawym tempie:)))

DZIULKA- podziwiam:) poza tym skoro już widzisz rezultaty to masz jeszcze większą motywację, żeby wytrwać:) a na księżyc to Ty nie idź lepiej, bo tam internetu nie ma :p
a DAWIDOWE się dzisiaj meldowała?

MAKUC DAWIDOWE sie nie meldowala , ani DORIS, ani inne lasencje ktorym trzeba tyleczki stratowac za nieodhaczenie sie:)))

jejjjjjjju zjadlabym jablko albo paluszki jakies ...ale nie! psotanowilam sie trzymac i nie "grzeszyc" nawet jabluszkiem:) jutro bedzie szal bo jabluszko bedzie w spisie:) woow:)) mala rzecz a cieszy:))) kurna przy mojej diecie nie powinno sie gimnastykwoac itp bo przy tych 400-500 kaloriach to niewskazane, a ja wczoraj po ponad roku niecwiczenia zafundowalam sobie dosc ostra jazde a dzisiaj tak mnie zakwasy dpadly ze sram z bolu!!!! chodze jak ostatni paralityk.

reklama
Froguś jak już pisałam ;-) : mała mi zajrzy do nas jutro ;-)
W takim razie gdzieś mi umkneło:baffled:
a na księżyc to Ty nie idź lepiej, bo tam internetu nie ma :p
A skąd wiesz bylaś tam???? ;-):-p:-)

Dawidowe miała odwiedzić rodziców i mówiła że może zostanie tam na noc a tam nie ma kompa
Doris miała się zameldować po lekarzu i też albo mi umkneło albo jej nie było
Onesmile nie mam pojęcia :(((

Dobra ja też spadam bo jutro domowe przedszkole otwieram :)

Do góry