reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

reklama
jak ktoras mi tutaj po olejku rycynowym albo wiesiolku urodzi to tez sie skusze:tak::tak: nie mam zamiaru do 15 kwietnia sie kulac choc o dziwo wszystko mi przeszlo jedynie jakie zgania w szyjce zostaly.... 5 kwietnia mam wizyte i mam nadzieje ze gin powie synus 4kg rozwarcie 6cm i moze pani jechac rodzic....:cool2: a napewnoe uslysze synus 4500 szyjka dluga twarda i pozamykane na 4 spusty good bye słoniu :confused::eek::-D

RODZYNKI bleee

Ja pojechalam do banku rachunek zaplacic a przyjechalam z malymi skarpetusiami :-D a rachunek w torebce :-D:szok:

Rodzynki to i tak pół biedy. Najgorsze to wątróbka, ten zapach, wygląd i smak....

Lecę. Jadę do Gdyni z mamuśka i córą. Pan z warsztatu się nie odzywa, więc moje auto pewnie jeszcze nie naprawione. Oby nie wymienił wszystkiego, bo mam inne wydatki.
:-)

jak ktoras mi tutaj po olejku rycynowym albo wiesiolku urodzi to tez sie skusze:tak::tak: nie mam zamiaru do 15 kwietnia sie kulac choc o dziwo wszystko mi przeszlo jedynie jakie zgania w szyjce zostaly.... 5 kwietnia mam wizyte i mam nadzieje ze gin powie synus 4kg rozwarcie 6cm i moze pani jechac rodzic....:cool2: a napewnoe uslysze synus 4500 szyjka dluga twarda i pozamykane na 4 spusty good bye słoniu :confused::eek::-D

RODZYNKI bleee

Ja pojechalam do banku rachunek zaplacic a przyjechalam z malymi skarpetusiami :-D a rachunek w torebce :-D:szok:

hehe, ja też mam 5-go wizyte tyle ze ja wolałabym usłyszeć, córcia 3200 jeszcze kilka dni(bo ja na 20 mam termin) i na IP, no powiedzmy 12go sie Pani stawi;-)

ok, następne:
pandora 83 13.04. SN
madziarkas 02.04. SN
willmek 09.04. SN

kończę n adzisiaj z moja czarna magią bo juz mi się znudzilo, poza tym zaraz ktoś tu powie, że jestem bardziej powalona niż myślał :tak:;-), a poza tym zupa ogórkowa właśnie sie skończyła gotować i mnie woła z kuchni, no to do niej pójdę nie :))).

anisad, męża nie będzie, to my się zjawimy, spoko luz, relacje z Twojego porodu też mogę nadawać online na bb :)

Dzięki dziewczyny za nr tel :)
Póki co nie pcham się na IP, nie mam typowych skurczów, tylko te głupie dolne... i do tego krzyżowe, ale nie mocne, więc poczekam.. i absolutnie nie regularne... do szpitala mam blisko jakby co, ale sądzę, że i tak to się nie rozkręci dziś... jutro mam gina, może coś się dowiem...

reklama
antonina moj mial w 35t 5d 3150 wiec nie wierze ze wstrzymal sie z tyciem :blink: tymbardziej ze jak zjem cos dobrego to on szalu dostaje i odrazu czkawka tak sie na guta szybko

Do góry