reklama
jak ktoras mi tutaj po olejku rycynowym albo wiesiolku urodzi to tez sie skusze
nie mam zamiaru do 15 kwietnia sie kulac choc o dziwo wszystko mi przeszlo jedynie jakie zgania w szyjce zostaly.... 5 kwietnia mam wizyte i mam nadzieje ze gin powie synus 4kg rozwarcie 6cm i moze pani jechac rodzic....
a napewnoe uslysze synus 4500 szyjka dluga twarda i pozamykane na 4 spusty good bye słoniu 

RODZYNKI bleee
Ja pojechalam do banku rachunek zaplacic a przyjechalam z malymi skarpetusiami
a rachunek w torebce 

RODZYNKI bleee
Ja pojechalam do banku rachunek zaplacic a przyjechalam z malymi skarpetusiami

anisad
Fanka BB :)
Rodzynki to i tak pół biedy. Najgorsze to wątróbka, ten zapach, wygląd i smak....
Lecę. Jadę do Gdyni z mamuśka i córą. Pan z warsztatu się nie odzywa, więc moje auto pewnie jeszcze nie naprawione. Oby nie wymienił wszystkiego, bo mam inne wydatki.
:-)
Lecę. Jadę do Gdyni z mamuśka i córą. Pan z warsztatu się nie odzywa, więc moje auto pewnie jeszcze nie naprawione. Oby nie wymienił wszystkiego, bo mam inne wydatki.
:-)
antonina01
jak ktoras mi tutaj po olejku rycynowym albo wiesiolku urodzi to tez sie skuszenie mam zamiaru do 15 kwietnia sie kulac choc o dziwo wszystko mi przeszlo jedynie jakie zgania w szyjce zostaly.... 5 kwietnia mam wizyte i mam nadzieje ze gin powie synus 4kg rozwarcie 6cm i moze pani jechac rodzic....
a napewnoe uslysze synus 4500 szyjka dluga twarda i pozamykane na 4 spusty good bye słoniu
RODZYNKI bleee
Ja pojechalam do banku rachunek zaplacic a przyjechalam z malymi skarpetusiamia rachunek w torebce
![]()
hehe, ja też mam 5-go wizyte tyle ze ja wolałabym usłyszeć, córcia 3200 jeszcze kilka dni(bo ja na 20 mam termin) i na IP, no powiedzmy 12go sie Pani stawi;-)
ducha
Tymciowa mama :)
ok, następne:
pandora 83 13.04. SN
madziarkas 02.04. SN
willmek 09.04. SN
kończę n adzisiaj z moja czarna magią bo juz mi się znudzilo, poza tym zaraz ktoś tu powie, że jestem bardziej powalona niż myślał
;-), a poza tym zupa ogórkowa właśnie sie skończyła gotować i mnie woła z kuchni, no to do niej pójdę nie
)).
anisad, męża nie będzie, to my się zjawimy, spoko luz, relacje z Twojego porodu też mogę nadawać online na bb
pandora 83 13.04. SN
madziarkas 02.04. SN
willmek 09.04. SN
kończę n adzisiaj z moja czarna magią bo juz mi się znudzilo, poza tym zaraz ktoś tu powie, że jestem bardziej powalona niż myślał

anisad, męża nie będzie, to my się zjawimy, spoko luz, relacje z Twojego porodu też mogę nadawać online na bb
aknovi
Dzięki dziewczyny za nr tel
Póki co nie pcham się na IP, nie mam typowych skurczów, tylko te głupie dolne... i do tego krzyżowe, ale nie mocne, więc poczekam.. i absolutnie nie regularne... do szpitala mam blisko jakby co, ale sądzę, że i tak to się nie rozkręci dziś... jutro mam gina, może coś się dowiem...
Póki co nie pcham się na IP, nie mam typowych skurczów, tylko te głupie dolne... i do tego krzyżowe, ale nie mocne, więc poczekam.. i absolutnie nie regularne... do szpitala mam blisko jakby co, ale sądzę, że i tak to się nie rozkręci dziś... jutro mam gina, może coś się dowiem...
ducha
Tymciowa mama :)
a co z baby ? czyzby odbierała poród joll po tej porannej, krakowskiej kawie? ;-)
no w końcu joll dzisiaj rodzi przecież

reklama
Podziel się: