reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

ogarniam się i lece do szpitala,skurcze co 8 min i cholernie bolą.....kazali mi przyjeżdzać....czekam tylko na szwagierke żeby się Majką zajęła....czyżby już??

reklama
Ewa ales Ty odwazna zeby sobie tak na noc olejek zapodac. :-)
Wykonczy Cie biegunka w nocy i ciagle wstawanie i skad Ty rano wezmiesz sily na porod? :-D

Ewa, do polnocy ja bede i mitaginka pewnie ;-)

zapomnialam tez napisac, ze bylam u lekarza, dostalam antybiotyk bez proszenia. mam zapalenie zatok i schodzi mi na oskrzela (albo sie nie wyleczylam do konca wtedy, w kazdym razie cos tam rzezi jeszcze). no i faszeruje sie, zadowolona jestem :-) ze sie wreszcie wylecze porzadnie. zmienila mi antybiotyk, dostalam augumentin na 7 dni. oby tym razem przeszlo na amen.

ide cyztac i ogladac ycd, ktore kocham ;-)

Asiunia, za ycd masz w gebe ;-) ale co do Josia.. no moi tez maja ostatnio problemy z jedzeniem, ostatni posilek jedza ok 18.. czasem jakies jablko czy mus owocowy, jakis jogurt zjedza, ale z reguly jablko, gruszka albo nic.. nie mam sil walczyc, wiec olewam.
a co do przytulania., musisz pogadac z p, wytlumaczyc, jak powinien sie odnosic. ale ja wiem, co to znaczy nerw.. Maks ma teraz taki okres, ze czasem mamy ochote go zatluc normalnie - nie te buty, nie te skarpety, nie ten cukierek, nie pol, nie cale, nie buzi, daj buzi, nie, nie daj.. nie ten sok, nie ten kubek, daj latarke, chce bajke.. a jak cos nie po jego mysli to autentycznie histeria, drze sie tak, ze leb odpada, i potrafi z 40min.. i trudno sie nie drzec na takiego, jak np wyje ci wieczorem, jak maja zasypiac, fiol przez to zasnac nie moze.. a ten chce latarke, piciu, siku, a potem zabawke, albo bajke wlaczyc, albo czytac mu do upadlego. i w ogole niegrzeczny jest, nie slucha sie nic i robi na zlosc, bije fiola.. musimy sobie z tym poradzic jeszcze w tym tygodniu, bo przewiduje, ze bedzie masakra po porodzie!!!

reklama
Do góry