reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

ja juz wizyty nie bede miala :(
wiec pewnie te 10 dni po terminie powinnam sie zglosic ale wymyslilam ze 1-2 dni po terminie pojade na IP i wymysle cos typu nie czuje ruchow i juz mnie zostawia i wywolaja no ale mam jednak jeszcze nadzieje ze jednak urodze przed 10 kwietnia

reklama
nati ja mysle, ze to lekarza prowadzacego najlepiej sie spytac, kiedy zglosic sie po "przeterminowaniu" do szpitala...
madziarkas jesli bede wtedy pomalowana, to juz zostane w make up-ie, ale jesli nie, to na pewno nie bede sie malowac ;)

NIe no, energia spadła mi dziś do min:baffled::baffled::baffled: a chciałam też mieszkanko do błusku doprowadzić
czuje się okropnie, wyglądam okropnie buuuuu

Dziołszki a ja z głupkowatym pytaniem, do porodu to jedziecie w pełnym make-upie??? bo tak se myśle że jak będe sapa, dyszeć i pocić się przez 15h-30h:szok: to wszystko przeca spłynie.... ale jak ja sie nie pomaluje :szok: w szpitalu zamiast mi pomóc to uciekna:szok:

Beata trzymam za WAS!!!

ja chyba też bez maku - oczywiście wezme kilka podstawowych kosmetyków do torebki, ale to na potem. Ja jak pare razy lezałam w szpitalu to wiem że sie raczej o tym nie myśli, tzn. jak już sie lepeiej czułam to od razu głowe myłam malowałam sie.itd.

a powiem wam anegdote. Moja koleżanka z pracy opowiadała że jak rodziła swoje 1 dziecko to miała włosy elegancko wystylizwane i nie chciałą sie położyć w czasie porodu/parcia jak jej położne kazały 'bo jej sie włosy popsują" - chyba w takim szoku była:-Dale zawsze mnie śmieszy ta historia bo znam tą koleżanke i wiem ze to w jej stylu:-D

Nati a nie chodzisz teraz na KTG?? przeciez powinno się mieć KTG co najmniej raz w tygodniu w okolicach terminu, Ja chodzę właśnie w szpitalu i jakby co to tam mi powiedzą kiedy wywołanie w razie gdyby mały sie za bardzo ociągał

dzięń dobry. Widzę, że dobre wieści. U mnie też - mojej bratowej rano odeszły wody, od 6 leży i ma dopiero rozwarcie na 2 cm więc pewnie jej sie zejdzie.Jest w tym samym szpitalu co CUCUMBER :)

Nati a nie chodzisz teraz na KTG?? przeciez powinno się mieć KTG co najmniej raz w tygodniu w okolicach terminu, Ja chodzę właśnie w szpitalu i jakby co to tam mi powiedzą kiedy wywołanie w razie gdyby mały sie za bardzo ociągał
ja powinnam co 3 dni, ze szpitala mam wypis gdzie tak napisali a ze u mojej gin nie ma KTG to mam skierowanie do szpitala. Tylko to jest tak ze nie mam sily jezdzic tam. Prosic mame co 3 dni to tez nie ma co. Wiec sobie darowalam mysac po wyjsciu ze szpitala ze wroce za chwile. Pozatym pewnie by mnie zostawili juz a nie chce mi sie lezec i czekac w szpitalu :(
ale moze w przyszlym tyg sie przejade maz ma urlop to pojedziemy razem.

reklama
Hejka i help me!!!!!
Od 4.40 odchodzą mi wody,a teraz to już tak dość porządnie... Nie wiem,dziewczyny, bo przy pierwszym porodzie miałam wody przebijane-czy mam już jechać do szpitala???Dodam,że akcja skurczowa ustała....
[/B]

powodzenia!! trzymam kciuki- będziesz pewnie pierwszą kwietniową mamą:tak: myślę że Karolka:-)

Mąż tez ze mną śledzi kto się rozpakowuje po kolei :)

mój codziennie wieczór pyta: "A co tam u twoich koleżanek? macie już kolejne dzieciątko":-D

Beata- trzymam kciuki,mam nadzieję że niedługo wszystko się unormuje i będzie dobrze!

u nas dziś pogoda koszmarna na poprawę humoru upiekę babkę kawową a potem będę leżeć i pachnieć hihi w końcu to prawdopodobnie ostatni weekend bez Antka:-D co prawda doczekać już się nie mogę małego ale spokoju to mi będzie baaardzo brakować szczególnie jeśli będzie taki jak tatuś:tak:

Do góry