reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ael dawaj fotki i chwal się tym swoim brzuszkiem ;) bo u mnie to dalej sam tłuszczyk tylko taki jakiś nadęty ;) a te nóżki i plecki bolą bo już się odzwyczaiły od świata zewnętrznego hehe. To tak jak u mnie, tak się zasiedziałam w domku że wystarczy że gdzieś dalej się przejdę albo trochę powyginam to odrazu plecki rwą no więc trzeba sie położyć ;)
A zauważyłaś że dzielą nas 2 dni różnicy a ty jesteś październikówką a ja listopadówką :D

Ostatnia edycja:
Ło matko co mam pokazywać??? Dwukrotny nadmiar tłuszczu i wywalenie jelit :p
Co najwyżej mogę pokazać swoje twarzowe zdjęcie ze spacera, bo myślę, że jakoś na twarzyczce się zmieniłam :p

Dawajcie twarzyczkowe, albo takie całościowe :) no laski, ja bynajmniej potrzebuje zdjęć hehe :) ciekawska jestem, a poza tym pomacam sobie przez ekran laptopa ;p :D

do macania to się wystawię jak będę miała już brzuch ciążowy i nie ukrywam że mam nadzieję że szybko się pojawi bo narazie wyglądam jakbym się obżarła jak wieprzyk ;)

Ael pokaż jakieś zdjęcie :-)

A ja dziś miałam męczący dzień - rowerki, potem wymyśliliśmy sobie grilla na obiad więc jak mój L. przygotowywał grilla to ja się wzięłam za sprzątanie ogródka i zajęło mi to chyba ze dwie godziny. Cały zień na świeżym powietrzu potrafi zmęczyć :-) Ale jestem pozytywnie nastawiona do życia po tym weekendzie, baaardzo nam się udał :-)

o na twarzyczce ja też się zmieniłam. Mogłabym cleraskina reklamować takie mam pryszcze!!
A u mnie wręcz przeciwnie, syfki mi znikają. Tylko mam chwilowo atopowe zapalenie skóry i skóra wokół nosa, na nosie i nad brwiami płatami mi odchodzi i nawet jakieś tłuste kremy nie dają rady, ale mija już na szczęście :p

Pokazać wam zdjęcia czy nie? O to jest pytanie... Ale wy mnie objedziecie!!!

reklama
Ael dawaj dawaj ;)
Przecież ja też wyglądam jakbym się obżarła, co nie jest prawdą bo od prawie 4 tygodni apetyt zmniejszony o połowę a obiad to ja jem w 4-5 godzin, więc no przecież widać na zdjęciu obtyty brzuchol z wielkim wałem tłuszczowym!!
Ja naprawdę należę do osób z kilkunastoma nadprogramowymi kg, więc no coooo :p

Do góry