reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Alicja,ale ja sie tym nie przejmuję:-D- takie teksty były do przewidzenia i po prostu mnie śmieszy,jak widze miny ,jak wyjaśniam,że to moje,własne dziecko:))).

ulisia a Ty jak zwykle wpadasz,jak po ogień:oo2:).

ULISIA myślałam, że wpadniesz dopiero za 6 dni jak będzie pora Tobie gratulować

ulisia- a Ty wpadasz tutaj jak po ogień:-)

haha... czyli widzę, że winna jestem Wam trochę wyjaśnień... :-)

ostatnio nie mam na nic kompletnie czasu... po Świętach wracam do pracy, ale już się wdrażam troszkę, poza tym zdecydowałam się na doktorat i działam w tym kierunku, co w przypadku mojej specjalizacji nie jest takie proste... niestety... w każdym razie będę pisać trochę eksternistycznie. :-)

poza tym u Dziuba nieciekawie ze zdrowiem się porobiło troszkę... już prawie codziennie gdzieś u lekarza jesteśmy... no ale coś mu wszyło w końcu: TSH poniżej normy, musimy do endokrynologa w czwartek...

aha, a w sobotę mój mąż kończy 30 lat i robię wielką imprezę-niespodziankę :-)

Ulisia życzę udanej niespodziankowej imprezki, a Twój Skarbek choruje na tarczycę? (ja nie w temacie)
Joli super, że dziewczyny już zdrowe, udanych zakupów, przesyłam trochę słonka :-)
Ala zdrówka życzę.
Natolin jak dziś nastrój?
U Nas dziś pogoda przepiękna, za to Oliwka strasznie niespokojna od wczoraj, teraz zasnęła ale co chwilę zrywa się z płaczem.
A co do ciuchów sprzed ciąży to też wchodzę już w większości, tylko ze spodniami jest problem bo tylko 3 pary mi luzem wchodzą a reszta odstawiona na półkę, czeka chudszych czasów. A że ja na okrągło w spodniach to muszę sobie jakiś sprawić, spódnic nie uznaję mam aż dwie, z czego jedna się już nie nadaje, a sukienki to tylko latem jak są upały. Mam nadzieję, że moja córcia po mnie nie odziedziczy zamiłowania do spodni, bo od jej sukienek w szafie mi się przewala.

Ostatnia edycja:
Ulisia życzę udanej niespodziankowej imprezki, a Twój Skarbek choruje na tarczycę? (ja nie w temacie)

dziękuję. no na to wyszło, że tak. początkowo chodziło o to, że cały czas ma język na wierzchu, chcieliśmy z nim do logopedy pójść, ale neurologopeda stwierdziła, że to może być wina tarczycy i skierowała nas na TSH. No i norma wg naszego laboratorium jest 1,36-8,8, a on ma 0,89...

w czwartek się wszystko okaże.

Ulisia no to rzeczywiście niskie.
A ktoś u Was choruje na tarczycę?
Pytam, bo ja choruję od urodzenia, a w rodzinie mam kilka przypadków, więc choroba dziedziczona, moja córka na szczęście po mnie nie odziedziczyła.
Trzymam kciuki !!!

dziewczyny w temacie jedzenia: koniecznie trzeba zageszczac maluchowi kleikiem jakims cyz kaszka mleko? bo ja nie zageszczam... a jesli tak to jaki smoczek butle mam avent. bo czytam, ze wszystkie zageszcaacie mm.
a u nas next sukces. mlody 170 ml mojego zjadl wiec dosc ladnie i xzasnal w lozeczku, bylo troche marudzenia, ale dwa razy podnioslam przytulilam i usnal. possal troche smoczka, to nastepny sukces (chybal) ;p i odpadl smoka wyplul wiec ok.

gratki cass kania i dawidowe no i moj wojtek oczyweiscie:D

reklama
Witam Was połikendowo :-)

Baaaardzo starałam się wpaść tu na forum w sobotę,ale niestety sobota u mnie jest totalnie zabiegana (dosłownie też).
7.30 - jogging do 9.30
9.40 - basen do 11.00
potem zakupy do jakiejs 14-15-tej
sprzatanie , spacery , obiadki etc. i wieczorem padam na twarz.

W niedzielę bylismy od samego rana w górach u znajomych w domku letniskowym i wrócilismy wieczorem, wykończeni nie mniej niz ja dzień wcześniej. To chyba nadmiar świeżego powietrza.
Pogoda była cudna! Mały siedział bez czapeczki , ja w krótkim rękawku.

Dobra lecę ponadrabiac wątek główny , a potem przychodzi tesciowa na pierwsze sam na sam ze swoim wnukiem. Wyskoczę sobie w tym czasie do sklepu.

ps. strip , kania gratuluję Wojtusiowi i Oliwce ukonczenia pół roczku
dawidowe a Lauritce gratuluję już pieknej 7-ki!

Do góry