Witam!
Trochę mnie nie było ale jakoś nie mam czasu

Zaczęłam gotować dla małego :-)

Gotowanie to pikuś gorzej ze zmywaniem po tym gotowaniu

a ja jakoś tak mam że nienawidzę mieć w zlewie stosu naczyń bo mnie coś trafia jak to widzę i od razu muszę pozmywać
Nocka ok. Pospaliśmy do 9.30 :-) O 8ej mały się obudził więc wzięłam go do łóżka i myślałm że już nie będzie spał a on zasnął

Obiadek już ugotowałm i jemu i nam a mały dalej śpi więc mam trochę czasu.
Kania, Strip gratuluję 6!!!
Dawidowe gratuluję 7!!!
Alicja współczuję! Ja pamietam jak przed ciążą odstawiłam tabletki anty i @ miałam takie że masakra... Ból nie z tej ziemi, prawie pół opakowania nospy w jeden dzień a tak nic nie pomagało.
Kania witaj w klubie! :-) Ja też jestem anty-spódnicowa :-) Chodzę tylko w spodniach, nienawidzę spódnic... A moje ulubione jeansy sprzed ciąży na tyłek jeszcze nie wchodzą a tak bym je chciała już założyć buuu
Strip ja nie zagęszczam mleka a to dlatego żeby małego nie tuczyć bo duuużo waży :-) Lekarka zabroniła zagęszczania nawet na noc, szkoda bo pewnie by dłużej na takim mleczku wytrzymywał...
mamaagusi mój też właśnie nie chce pić ani wody, ani herbatki ani soczków. Jak jest głodny to wypije a tak to dwa łyki i koniec... I potem jak tak mało wypije to ma problemy z kupkami więc jak wiem że jest już głodny to najpierw herbatkę mu daję bo inaczej to nie wypije. A lekarka kazała dużo pić żeby kupki były inne (są twardsze i widzę że się męczy żeby zrobić). Spróbuje tak jak radzi
Alicja i kupię ten kubek niekapek może wtedy...
Mały ciągle śpi a nas jeszcze spacerek czeka :-)