reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

karlita ale wojowniczka z Gabi, do mojego czasmi też jak grochem o ścianę, nic nie dociera:dry:

anaconda jak wizyta u sadysty? odwiedziłaś real?

madzienka wciąga mnie...;-)

talia fajny wózek, mi się on strasznie spodobał jak widziałam w sklepie, ale już mieliśmy ten co mamy:sorry2:

reklama
Dziewczyny to was pocieszę że z wiekiem wcale się to nie zmienia, do mojej też czasem jak grochem o ścianę :-D:-D
My już po sadyście, było całkiem przyjemnie a potem oczywiście real musiałyśmy zaliczyć i nowa płyta WINX już się właśnie ogląda, no a przy okazji Maja ma nowe ciapki do przedszkola :tak::tak:
A jak wróciliśmy to oczywiście mój małżonek zamiast sam sobie odsmażyć kopytka to czekał na mnie :crazy::crazy::crazy: - ofiara losu :-p:-p;-);-)
Madzienka super Jula jeździ na hulajnodze, ja myślę kupić Mai już taką na dwóch kółeczkach :tak::tak:
Fogia dziewczyny dobrze mówią, uważaj na tego kciuka bo potem będzie problem :tak::tak: i niezłego śpioszka masz, oby tak cały czas ci pięknie spał :tak::tak:
Karlita zamach na mamusię :-D:-D:-D no niezła ta twoja Gabrysia :-D:-D:-D
Justyna to ty też alergiczka :szok::szok::szok:
Aneta to ja cię pocieszę że Maja ma ponad 5 lat i nadal budzi się w nocy :baffled::baffled::baffled:

Dzień dobry:cool2:
Wczoraj nie miałam kiedy zajrzeć bo w domu wiosenne porządki sie zaczęły...mycie okien i takie tam:nerd: a dziś z Pauliną urzędowałam ..najpierw tylko Krystianka podrzuciła żeby pojechać badania zrobić a potem obie próbowałyśmy poskromić nasze rozrabiaki:cool2: Godzinę temu już mój P. ją zawiózł do domu razem ze swoją matką bo z powrotem do Carefura mieli wstąpić:sorry2: także mam "ciszę" i spokój w domu jeżeli w ogóle można tu mówić o jakiejś ciszy z dwójką dzieci:confused2:

Madzienka świetny filmik i zdjęcia:tak::tak: nieźle sobie Julcia radzi na tej hulajnodze:tak::tak:
Karlita tulaski w nosek żeby się szybko zagoił:tak::tak:
Fogia niezłego masz śpioszka:cool2: Ps. Foteczka w podpisie cudna:tak::tak:

Zmykamy na kąpiel...

Witajcie wieczornie moja Gabrysia zasnęła ale się nawstawała:wściekła/y: zanim się jej udało usnąć....
My byłyśmy dziś dwa razy na dworze i mam takie wrazenie ze ludzie z dziecmi to w domach siedzą jak nie swieci mega słonce bo dziś na placach zabaw pustki:szok::szok::szok:

Madzienka Julcia na hulajnodze BOMBA!!!! Super zdolny Maluch z niej

Karlta a nie dziewie się że tak zareagowałaś dobrze ze nc wiecej sie nie stało, cierpliwosci. Co do rehabilitacji my też takie napięcie rehabilitowalismy u G miała masaże

Fogia Gabi też wypuwała smoka i złosciła sie ale zmieniłam na vnt i posmakowała w nim, też wybieram smoczka zamiast kciuka. A ja Gabi na początku w nocy budziałm co 3 h na jedzenie ale do czasu;-)

A dziewczyny ja z pytaniem moge Gabi przewiżć na przednim siedzeniu w foteliku??? Bo gdzies widziałam ze w takim foteliku dziecko jechało z przodu a ja na spotkania nie przyjezdzam bo nie chce zeby sama z tyłu jechała a tak to pewnie bym się zdecydowała:baffled:

Witajcie. Jak już Aluśka napisała byłam u niej i jestem padnięta jakbym nie wiem co robiła.
nie no wszystko ok tylko mój nos ucierpiał ... Jak karmiłam Norberta gabi porozstawiała przy łózku buty z szafki - oczywiście jak grochem o ściane mówie - żeby tego nie robila - i wstawałam od Norberta chciałam postawić nogę między buty a Gabi w tym czasie rzucila mi pod nogi taką rokę na której sie posliznęłam i poleciałam - zanim złapałam sie fotela walnęłam nosem o rączkę od wózka ...

aktualnie po wielkiej histerii mała właśnie padła ... mam dość!!! MAM DOŚĆ MAM DOŚĆ!!!!
Tak sobie myślę, że coś takiego mnie czeka już nie długo;-).

witam wieczorkiem

nam wczoraj odcieli internet, ale naszczęscie dziś już dziła:-D:-D:tak::tak:

talia
brawa dla Gabi za ząbek:tak::tak::tak: wózeczek śliczny, iech dobrze służy:tak::tak: a co do fotelika, to moja znajoma tak woziła dziecko, ale nie może być chyba poduszki powietrznej od strony pasażera:no::no: aczkolwiek nie jestem pewna, widziałam już kilka razy jak dzieci jeździły z przodu:tak::tak:

madzianka
super Jula się prezentuje na hulajnodze:tak::tak:

karlita oj to przygodę miałaś:no::no::no: dobrze, że nic poważnego się nie stało:tak::tak:

marta
to Pawełak juz obywatell całą parą:-D:-D:-D

fogia dobrze, że Antoś da ci pospac w nocy:tak::tak:

anaconda dzielna Majeczka jest z tym dentystą:tak::tak: kurcze ja tez musze się wybrac, może zacznę sie motywowac nagrodami:dry::dry::dry::-D:-D

a my dziś też na dworze urzędowaliśmy:tak::tak: mimo że wiało, były pieski, koniki i kurki i co najważniejsze.... samochody i nawet dwa autobusy się trafiły:-D:-D:-D:-D potem basenikowe szalenstwo z tatą;-);-) jak mnie nie widział to nawet się ładnie bawił:-D:-D a teraz cisza nastała...... cudnie:-):-):-)

wpadłam życzyć dobrej nocki

aluśka motylla to miałyście fajny dzień dzisiaj

anaconda brawa dla Majki, a dlaczego ona się jeszcze budzi w nocy

talia co do przewożenia na przednim siedzeniu dziecka to w foteliku przodem do kierunku jazdy można, a jak fotelik jest tyłem to musi być poduszka wyłączona, aczkolwiek powiem ci że ja z Hubertem jeżdżę z tyłu, zawsze to jednak bezpieczniej, a już tym bardziej na trasie:sorry2:

o mandziula a ja miałam pytać właśnie gdzie jesteś

reklama
maltanka owszem duzo bezpiecznej jest wozic dziecko z tylu no i w porządnym foteliku.
mandziula to Kola tak przepada za samochodami? Gabi za psami kotami wronami :tak:

Do góry