reklama
A może którąs wie po jakim czasie ginekolog podczas badania może wykryć ciąże?
po 6 tc ciazy. wczesniej jest to rzadko mozliwe.
Hej właśnie oglądam program Pytanie na Śniadanie. Mówią o fałszywych testach ciążowych. Do 11 marca były na rynku. Nazwa QuickVue. Coś tam mówili, że nie wszystkie były trefne, ale większość tak. Także jak któraś ma test o takiej nazwie niech poczyta na stronie Pytanie na Śniadanie coś więcej![]()
bylam na stronie nic nie ma. Ja juz dwa razy mialam quick vue jednoznacznie pozytywny i co.. i nic. inne testy pokazywaly negatyw. nigdy juz quick vue nie kupie.
Witam z ranaJa dzisiaj mam znowu 2 kreski na tescie owu takze działamy z męzem, jeszcze sie dowiedziałam ze ma 3 dni wolnego także mamy duużo czasu dla siebie
![]()
ooo ale dwie kreski czy pozytywny test?
Dziewczyny, dziewczyny. Nadżerki nie leczy się w trakcie ciąży! Pamiętać! To dość inwazyjny zabieg.
Ja właśnie wróciłam z UP oleśnickiego, jestem okropnie zmęczona, tak ciężko mi się szło. Dziś mnie trochę mdliło mimo tabletki, ale szybko uporałam się kiślem i przeszło
Jeszcze w drodze powrotnej zaczepiły mnie osoby z portalu mojaolesnica.pl i robili wywiad, co takiego fajnego jest w wiośnie
Słońce najważniejsze bo ludzie się uśmiechają!! No i mówię, że ta wiosna szczególna bo paraduje z brzuszkiem
Więc jak filmik pojawi się na necie i tam będę to wam podeślę link![]()
to prawda. nie leczy sie nadzerki w ciazy. Chociaz sa tez nieinwazyjne metody leczenia - nie wypalanie, nie wymrazanie. mozna polac takim specyfikiem zracym - mniej inwazyjne ale rozniez zabronione w ciazy
buziam mocno
Cześć dziewczęta 
A się uśmiałam z tej waszej szklanki wody...i waszych rozważań dlaczego akurat szklanka wody
Rasta...wciąż widzę Twoją dzidzię...tylko że dzisiaj to dziewczynka
Mam pytanie : na ile przed owulacją powinien pojawić się śluz płodny??
A się uśmiałam z tej waszej szklanki wody...i waszych rozważań dlaczego akurat szklanka wody

no tak, racja...w naszym przypadku antykoncepcja nie jest wskazana :-)
Ale wiecie co...mi się tu owulka zbliża, a mój chłop zapracowany i wiecznie zmęczony...a nie chce go "naciągać " na przytulanki skoro on nie ma ochoty...coś mi się wydaje że ten miesiąc mi przepadnie:-(
Ale wiecie co...mi się tu owulka zbliża, a mój chłop zapracowany i wiecznie zmęczony...a nie chce go "naciągać " na przytulanki skoro on nie ma ochoty...coś mi się wydaje że ten miesiąc mi przepadnie:-(
Cześć dziewczęta
A się uśmiałam z tej waszej szklanki wody...i waszych rozważań dlaczego akurat szklanka wody![]()
roznie u roznych kobiet.
roznie u roznych kobiet.
czy śluz płodny pojawia się zawsze w trakcie cyklu- nawet jeśli jest bezowulacyjny?
maaadziarka
Fanka BB :)
Witram drogie Panie i nowe Panie też
Ale mnienastraszyłyście z tymi testami, ja na szczeście miałam jakiś bLUE... cos tam
Soglam masz racje z tymi anty, niech dalej leżą, po co sobie bałagan w organizmie robić. A mój to też wody dużo pije i nie powiedziałabym że od tego mu sie odechciewa, chyba wręcz przeciwnie. hehe. w ogóle niewyzyty jest, jeszcze teraz jak zauważył że mi piersi urosły to masakra jest z nim
Soglam masz racje z tymi anty, niech dalej leżą, po co sobie bałagan w organizmie robić. A mój to też wody dużo pije i nie powiedziałabym że od tego mu sie odechciewa, chyba wręcz przeciwnie. hehe. w ogóle niewyzyty jest, jeszcze teraz jak zauważył że mi piersi urosły to masakra jest z nim
reklama
magenta :)
Fanka BB :)
ja np mam sluz plodny ok 2-3 dni przed owulka. a co do sluzy i cykli bezowulacyjnych to nie mam pojecia ale wydaje mi sie ze tez sie pojawia ale moge sie mylic
Podziel się: