reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
łał ale mam co czytać na wieczór, dzieje się dzieje:-)

obudziłam się i głodna byłam jak nie wiem co. zjadłam 2 talerze rosołu, całą szyję z indyka z rosołu (mniam mniam) pije olbrzymią herbatę i jem rurki waflowe:) apetyt mam jak bym z tydzień nie jadła:) chyba trzeba się przyzwyczaić bo od piątku jestem tzn w sumie już jestem w ciąży tylko narazie na szkiełku:))) do zachciewajek ciążowych:))))))
muszę wam powiedzieć jeszcze że jak się obudziłam po narkozie to troszkę się popłakałam, chyba ze szcześcia i troszkę nerwy mi się już uspokoiły.

łał ale mam co czytać na wieczór, dzieje się dzieje:-)

obudziłam się i głodna byłam jak nie wiem co. zjadłam 2 talerze rosołu, całą szyję z indyka z rosołu (mniam mniam) pije olbrzymią herbatę i jem rurki waflowe:) apetyt mam jak bym z tydzień nie jadła:) chyba trzeba się przyzwyczaić bo od piątku jestem tzn w sumie już jestem w ciąży tylko narazie na szkiełku:))) do zachciewajek ciążowych:))))))
muszę wam powiedzieć jeszcze że jak się obudziłam po narkozie to troszkę się popłakałam, chyba ze szcześcia i troszkę nerwy mi się już uspokoiły.
ja tez po punkcji mialam mega apetyt:-) teraz juz bedzie tylko dobrze, masz tak duzo komoreczek.

Szarlotak80, dziękuję za info! Podziwiam Cię, że jesteś taka opanowana i już po transferze a Ty spokojnie odpowiadasz mi na pytania. A ja zaraz jajko zniosę, a nie byłam jeszcze na 1 wizycie... Mąż dopiero się bada w piątek- mam nadzieję, że u niego chociaż wsio ok będzie...

Kochana Szarlotko trzymam kciuki za Ciebie, oby Wam się udało! Za inne Dziewczynki z forum Kochane też trzymam kciuki!!! :):*

Iniiia trzymaj trzymaj kciuki!!!!!!!!!!! Mocno!!!!!!! Bo jak nie to będzie na Ciebie:) he he....Ja w cale spokojna nie jestem:)Tzn. jestem typ żartownisi i człowieka z poczuciem humoru ale miewam doły:(:( i nerwowe chwile:(

ptencer oj pojadłam:-D czyli do normalny objaw jest, brzucho mam pełne i wielkie, troszkę mnie pobolewa. modlę sie tylko żeby zarodeczki były w większej ilości, bo ostatnio nie zostały nam. 13 komóreczek to jest niezły wynik ale lekarz powiedził że nie wszystkie były dojrzałe ale oby były silne. od dzisiaj bire Duphfaston 3x1 i Unidox 2 tab dzisiaj. a ty co brałaś??

ktoś pytał o zwolnienie czy dostałam, szczerzy to nawet zapomniałam zapytać ale ja jestem sobie na urlopie do niedzieli, tak nie chciałam w pracy pokazywać zwolnienia z kliniki niepłodności, po co?? mniej wiedzą lepsze relacje, wiecie jak to jest z ludźmi i pracą. ale myślę ze bez problemu by lekarz napisał.

ptencer oj pojadłam:-D czyli do normalny objaw jest, brzucho mam pełne i wielkie, troszkę mnie pobolewa. modlę sie tylko żeby od dzisiaj bire Duphfaston 3x1 i Unidox 2 tab dzisiaj. a ty co brałaś??
ja od dnia punkci bralam utrogestan 3x2 i nic wiecej. Utrogestan biore jeszcze przez 10dni i odstawiam tez

reklama
Do góry