reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Leika-witaj 
Izulka- dobrze,ze Hania juz lepiej-niech sie ładnie goi!!
Izulka- dobrze,ze Hania juz lepiej-niech sie ładnie goi!!
Hej dziewczynki,
dochodzi 15 po poludniu, a ja juz dzisiaj sily nie mam
U nas od rana przepiekna pogoda, tzn. rano troszke wialo, ale za to teraz.. malina, prawie 20 stopni
rano pognalam na play grupe, tylko z Amelka, bo Marcelka chora i marudna, wiem ze tylko by sie dzis tam umeczyla. za to Amelka zachwycona, bo miala mame tylko dla siebie hi hi.. dzis dzieciaki szukaly wielkanocnych jajeczek, taki tutejszy zwyczaj, fajna zabawa. Byly tez jak co tydzien piosenki, zabawy zabawkami i ciastolina. Potem popedzilam na plac zabaw, maz tam przyszedl z Marcelinka, bo troche lepiej sie poczula, zreszta szkoda zmarnowac taka pogode.. Potem jeszcze szybko na zakupy spozywcze i po prezent dla kolezanki na urodziny..
W drodze powrotnej Amelka padla w wozku, a teraz przysnela Marcela, Paula z kolei wybyla na rower, jest chwila spokoju, wiec myk na kompa ;-) Zaraz obiadek ( dzis szaszlyki z ryzem ) i potem upieke jeszcze ciasto, ale chyba wczesniej jeszcze jeden spacer, bo naprawde jest dzis przepieknie.. zycze Wam z calego serca tekiej pogody, bo az czlowiekowi lepiej na duszy
Wiecie co, napisze Wam jeszcze, ze moja kolezanka zdecydowala sie odejsc od meza po 12 latach bycia razem, maja 4 dzieci.. Pomagam jej w miare mozliwosci bo jest teraz na tym najgorszym etapie, kiedy trzeba wszystko w urzedach pozalatwiac, no i czeka ja dzis i jutro przewozenie rzeczy do nowego mieszkania...
Patrze tak na nia i tak strasznie mi smutno i przykro... ze tak sie wszystko w zyciu potrafi czlowiekowi przekrecic o 180 stopni, ech... Cieszmy sie tym, co mamy
Mama05,
to niech te bociany zakotwicza u Was na dluzej, prawdziwie i w przenosni ;-)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Izulka,
to wspaniale, ze tak dobrze Hanusia to znosi i ze rana sie goi
Joas,
kochana nasza, musisz wiecej odpoczywac, wiem ze latwiej pisac, a trudniej zrobic, ale choc ociupinnke zwolnij tempa, zebys sie czasem nie rozchorowala z tego przemeczenia...
cokies,
to super, ze syneczek sie dobrze rozwija, niech ci rosnie zdrowo ta fasolinka
A z tym przekrecaniem to niestety tak jest, dzidzius nawet przed samym porodem moze sie jeszcze przekreceic.. Mnie Marcelka nie chciala sie odwrocic glowka do dolu i mialam reczne przekrecanie przed porodem, udalo sie i dzieki temu rodzilam naturalnie..
ewuniaf,
kochana, pochwal nam sie koniecznie nowa fryzurka, wklej zdjecia przed i po akcji fryzjerskiej :-)
Zapomnialam co jeszcze komu mialam napisac, malutka sie przebudzila i placze, musze zmykac kochane, do potem...
I JESZCZE - WLASNIE STUKNELA NAM 500 STRONKA, DZIEKUJE WAM WSZYSTKIE KOCHANE ZA TO, ZE ODPISALYSCIE MI KIEDYS I TAK TO SIE WSZYSTKO ZACZELO..ZA TO, ZE JESTESMY RAZEM JUZ KAWALEK CZASU I JEST TUTAJ NAPRAWDE WSPANIALA ATMOSFERA. ZA TO, ZE JESTESCIE, ZA WSZYSTKO.
dochodzi 15 po poludniu, a ja juz dzisiaj sily nie mam

U nas od rana przepiekna pogoda, tzn. rano troszke wialo, ale za to teraz.. malina, prawie 20 stopni

W drodze powrotnej Amelka padla w wozku, a teraz przysnela Marcela, Paula z kolei wybyla na rower, jest chwila spokoju, wiec myk na kompa ;-) Zaraz obiadek ( dzis szaszlyki z ryzem ) i potem upieke jeszcze ciasto, ale chyba wczesniej jeszcze jeden spacer, bo naprawde jest dzis przepieknie.. zycze Wam z calego serca tekiej pogody, bo az czlowiekowi lepiej na duszy

Wiecie co, napisze Wam jeszcze, ze moja kolezanka zdecydowala sie odejsc od meza po 12 latach bycia razem, maja 4 dzieci.. Pomagam jej w miare mozliwosci bo jest teraz na tym najgorszym etapie, kiedy trzeba wszystko w urzedach pozalatwiac, no i czeka ja dzis i jutro przewozenie rzeczy do nowego mieszkania...
Patrze tak na nia i tak strasznie mi smutno i przykro... ze tak sie wszystko w zyciu potrafi czlowiekowi przekrecic o 180 stopni, ech... Cieszmy sie tym, co mamy

Mama05,
to niech te bociany zakotwicza u Was na dluzej, prawdziwie i w przenosni ;-)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Izulka,
to wspaniale, ze tak dobrze Hanusia to znosi i ze rana sie goi

Joas,
kochana nasza, musisz wiecej odpoczywac, wiem ze latwiej pisac, a trudniej zrobic, ale choc ociupinnke zwolnij tempa, zebys sie czasem nie rozchorowala z tego przemeczenia...
cokies,
to super, ze syneczek sie dobrze rozwija, niech ci rosnie zdrowo ta fasolinka

A z tym przekrecaniem to niestety tak jest, dzidzius nawet przed samym porodem moze sie jeszcze przekreceic.. Mnie Marcelka nie chciala sie odwrocic glowka do dolu i mialam reczne przekrecanie przed porodem, udalo sie i dzieki temu rodzilam naturalnie..
ewuniaf,
kochana, pochwal nam sie koniecznie nowa fryzurka, wklej zdjecia przed i po akcji fryzjerskiej :-)
Zapomnialam co jeszcze komu mialam napisac, malutka sie przebudzila i placze, musze zmykac kochane, do potem...
I JESZCZE - WLASNIE STUKNELA NAM 500 STRONKA, DZIEKUJE WAM WSZYSTKIE KOCHANE ZA TO, ZE ODPISALYSCIE MI KIEDYS I TAK TO SIE WSZYSTKO ZACZELO..ZA TO, ZE JESTESMY RAZEM JUZ KAWALEK CZASU I JEST TUTAJ NAPRAWDE WSPANIALA ATMOSFERA. ZA TO, ZE JESTESCIE, ZA WSZYSTKO.
Ostatnia edycja:
mama05
Maureen- dzieki z bocianami
))
no i masz racje-kawał czasu razem ,kawał zycia wspolnego-razem sie wspieramy,radzimy co zrobić,wycieramy łezki i podajemy kakao na gorsze dni
)wysyłamy słonko gdy zimno i chłodzimy gdy za gorąco..
razem pieczemy i gotujemy
)
sporo tego-fajnie,ze mamy siebie...
buziaki dla wszystkich na tą 500-tną stronkę
:*
mam nadzieje,ze każda dostała
))))
no i masz racje-kawał czasu razem ,kawał zycia wspolnego-razem sie wspieramy,radzimy co zrobić,wycieramy łezki i podajemy kakao na gorsze dni
razem pieczemy i gotujemy
sporo tego-fajnie,ze mamy siebie...
buziaki dla wszystkich na tą 500-tną stronkę
mam nadzieje,ze każda dostała
Witam mamusie :-)
moj pyskaty dorosly syn dzis rano zakradl sie do mojego pokoju na palcach (jak spalam jeszcze) i uwalil wielkiego buziaka na moim czole ;-) chyba mnie jednak kocha
bo po ostatnich "klotniach" i wymianie niezbyt ciekawej konwersacji mialam pewne watpliwosci i juz chcialam zadeklarowac porazke macierzynska....
mamo - bocian zdecydowanie dobry znak! jest nawet taka reklama ktoregos srodka anty jak idzie sobie mloda kobieta srodkiem miasta zadowolona z zycia i obok stoi bocian zagadujac do niej a ona uwaznie slucha co on jej tam szepcze i przeczaco macha glowa ze nie, teraz to ona podziekuje ;-) odrazu sobie wyobrazilam Ciebie mamusiu idaca ta ulica jak sama lecisz do tego bociana
izulka - super ze cialko malej sie goi, trzymam kciuki zeby malutka jak najmniej cierpiala.
maureen - no coz, nie wiadomo co powiedziec w takich sytuacjach jak u twojej znajomej. W sumie nie wiemy co tam sie wyrarzylo i trzeba jedynie trzymac kciuki zeby to wszystko rozwiazalo sie jak najbardziej pozytywnie. Wspieraj ja ile tylko mozesz bo napewno jej bardzo ciezko. Takie decyzje nawet jesli sa do konca przemyslane i stuprocentowo sluszne zawsze pozostawiaja blizny.
joas - ja Cie blagam kobieto zwolnij troszke i odpocznij bo sie nam wykonczysz!!!
weroniczka- prosze ile ci sie potencjalnych klientek zglosilo na sezon jesienny
moze powinnas jakis katalog reklamowy opublikowac, zobaczysz jak by Ci sie biznes rozkrecil bo to co szyjesz jest naprawde swietne.
ewunia - prosimy o foteczke z nowa fryzurka. A wiesz ze ja dokladnie to samo zrobilam rok temu? Zawsze nosilam dlugie wlosy blond i nagle scielam na calkiem krociutko tak prawie przy skorze i zafarbowalam na czarny
asiaKC - wiesz obiawiam sie ze zanim on adoptuje to dziecko to moj samochod juz dawno nie bedzie na chodzie
reszte mamus pozdrawiam i do uslyszenia!
moj pyskaty dorosly syn dzis rano zakradl sie do mojego pokoju na palcach (jak spalam jeszcze) i uwalil wielkiego buziaka na moim czole ;-) chyba mnie jednak kocha

mamo - bocian zdecydowanie dobry znak! jest nawet taka reklama ktoregos srodka anty jak idzie sobie mloda kobieta srodkiem miasta zadowolona z zycia i obok stoi bocian zagadujac do niej a ona uwaznie slucha co on jej tam szepcze i przeczaco macha glowa ze nie, teraz to ona podziekuje ;-) odrazu sobie wyobrazilam Ciebie mamusiu idaca ta ulica jak sama lecisz do tego bociana

izulka - super ze cialko malej sie goi, trzymam kciuki zeby malutka jak najmniej cierpiala.
maureen - no coz, nie wiadomo co powiedziec w takich sytuacjach jak u twojej znajomej. W sumie nie wiemy co tam sie wyrarzylo i trzeba jedynie trzymac kciuki zeby to wszystko rozwiazalo sie jak najbardziej pozytywnie. Wspieraj ja ile tylko mozesz bo napewno jej bardzo ciezko. Takie decyzje nawet jesli sa do konca przemyslane i stuprocentowo sluszne zawsze pozostawiaja blizny.
joas - ja Cie blagam kobieto zwolnij troszke i odpocznij bo sie nam wykonczysz!!!
weroniczka- prosze ile ci sie potencjalnych klientek zglosilo na sezon jesienny

ewunia - prosimy o foteczke z nowa fryzurka. A wiesz ze ja dokladnie to samo zrobilam rok temu? Zawsze nosilam dlugie wlosy blond i nagle scielam na calkiem krociutko tak prawie przy skorze i zafarbowalam na czarny

asiaKC - wiesz obiawiam sie ze zanim on adoptuje to dziecko to moj samochod juz dawno nie bedzie na chodzie

reszte mamus pozdrawiam i do uslyszenia!
mama05
PAWIMI- ahahahahahaha-no ja na bank bym bociana goniła i jakby trzeba było to szarpała krzycząc-daj mi dziecko
)))))))))
normalnie mi bije z tego wszystkiego
cudnie Cie syn dzis przywitał

oj cudnie!!
normalnie mi bije z tego wszystkiego
cudnie Cie syn dzis przywitał
Weroniczka
Klub grudniówek'07
No widzisz Pawimi kochana a chętnych na kupno nie ma
Ja mam sporo talentów w rękach i wiem o tym ale nie potrafię tego sprzedać
No ale cóż taka moja natura :/
Nie załapałam się na 500 stronę ale i tak Was kocham
Nie załapałam się na 500 stronę ale i tak Was kocham
no wlasnie ze sa tylko nie na teraz tylko jesienia bo na lato nikt plaszczykow nie chce kupowac. Zla strategia marktingowa, te plaszczyki powinnas nam pod koniec sierpnia pokazac ;-) teraz nam pokaz stroje na wielkanoc, ja wlasnie zamowilam taki dla mojego Vincenta do portretow a zdalam sobie sprawe ze pewnie uszylabys mi taki elegancko bez zajakniecia ;-)No widzisz Pawimi kochana a chętnych na kupno nie ma![]()
Weroniczka
Klub grudniówek'07
A co tzn. strój na wielkanoc? A lszczyki są wiosenne bo cieniutkie :/ A na jesień to faktycznie mam troszkę chętnych 
reklama
a cos takiego na ten przyklad jak tutaj na tych zdjeciach Boys 4T Easter, Heirloom, Portrait set never worn! - eBay (item 230597159465 end time Mar-21-11 18:00:13 PDT)A co tzn. strój na wielkanoc? A plszczyki są wiosenne bo cieniutkie :/
to jest taki stroj ktory zaklada sie dziecku do zdjec portretowych. U mnie klimat jest inny to wiosna nie nosi sie plaszczykow bo...wiosny nie ma, po prostu z dnia na dzien pogoda zmienia sie z zimowej w lato, nie ma tej przejsciowej pory roku tak jak w Polsce jest. Jest albo calkiem zimno albo robi sie natychmiast goraco.