Kasiiula
mamusia Pawełka :)
ah... to teraz mnie sie dostanie ...
ale potwierdzam 
obowiazków nie ma duzo ale trzeba osobe co sie udziala dosc czesto nawet jak zniknie na 3 dni nic sie nie stanie .... nikt mnie nie urazil ...
:zawstydzony:
a ty coooooooooooooooo czemu rezygnujesz ???? zwariowalas????? tyle czasu sama dawalas rade i uciekasz ????
NIE ZGADZAM SIE !!!
Kochane .... a wiec ....
wiem ze zniknełam od was choc czytam/czytalam na bierząco ... i od tyg. nie zajrzałam wcale .... pochłonał mnei FaceBook .... zreszta katrenki i klaudzia tez tam siedza ciagle
nie tyle co FB ale konkursy <zarazila mnie moja siostra> .... a w miare wygrywania apetyt rośnie .... mam nadzieje ze mnie "ktos" zrozumie
przepraszam ... nawet z kilolkiem nie gadalam dawno ... i juz mialam pisac jakis czas temu zebyscie znalazły moderatora nowego zamiast mnie ... i proponuje zeby to byla osoba która "jest" na codzien na forum nie mowie ze MUSI siedziecc ... ale zeby byla .... i w miare "neutralna"
nie wiem co jeszcze napisac ... głupio mi :|
Ja proponuje osobe, która czesto udziela sie na forum, a ta osoba jest: MARTOLINKA
nie wiem czy mam prawo mieć swój typJa tez jestem za Martolinką))
Koteczki bardzo dziękuję za "nominację", ale ja wolę pozostać na forum dla przyjemności i nie mieć poza tym żadnych obowiązków
p.s. Kasiula z całą sympatią , ale chyba powinnaś nam powiedzieć co się stało i dlaczego rezygnujesz? Najpierw jesteś z nami 24 h a potem nagle znikasz. Ktoś Cie uraził?
obowiazków nie ma duzo ale trzeba osobe co sie udziala dosc czesto nawet jak zniknie na 3 dni nic sie nie stanie .... nikt mnie nie urazil ...
Właśnie też zauważyłam ,że Kasi nie ma ale na fb to ciągle widze jak się udziela w sensie konkursów ;-).
Zróby tą ankiete i będziemy głosować![]()
:zawstydzony:
dzieki za troske :*Jak dla mnie to obojętne, kto zostanie, byle by tej osobie pasowało.
Może ktoś ma jakiś kontak z Kasiulą, co tam u niej się dzieje???
zgadzam sie ze obowiazków mało ....hheheh to mi się udalo
ale przynajmniej zajrzałyscie
no myslę, ze czas na zmiany
słuchajcie robota nie jet trudna i teraz jjak jest nas mało to nie ma jej wiele, ale trzeba czytać wszystko więc jedna osoba raczej nie ogarnie. Glownie łaczy sie posty jak ktos pisze co kilka minut, czasem watki jak się namnażają, a tak na co dzien to jest katalogowanie na smakach, przepisach dla dzieci. Dodawanie zdjęć i opisów na maluchach no i waga i wzrost w miarę na bieżąco. Czasem cos trzeba skasować i raportować jak podejrzane i tyle
a ty coooooooooooooooo czemu rezygnujesz ???? zwariowalas????? tyle czasu sama dawalas rade i uciekasz ????
NIE ZGADZAM SIE !!!
Kochane .... a wiec ....
wiem ze zniknełam od was choc czytam/czytalam na bierząco ... i od tyg. nie zajrzałam wcale .... pochłonał mnei FaceBook .... zreszta katrenki i klaudzia tez tam siedza ciagle
nie wiem co jeszcze napisac ... głupio mi :|