reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Mrozik - to fajnie że tak kocha siostrzyczkę :-) Mówiłabym mu że jednocześnie też sie mogą do Ciebie przytulić, i do siebie zarazem :-)

Yra - przy cholestazie najczęściej brzuch swędzi. A może po prostu masz taką suchą skórę? Mnie swędzą nogi masakrycznie ostatnio jak nie posmaruję. Trzymam kciuki za badania!

MoniskaBe - pokażę cókę, pokażę, tylko niech sie da uchwycić na zdjęciu, bo najczęściej jak widzi aparat to leci do mnie albo wyciąga rękę i nici z fotki :-)

Edit: ajentka! Śliczny pokoik i model :) Lubię zielony kolorek :tak:

reklama
Asia - to mówię Wiktorii - ale ona nie rozumie :-p;-). Wzajemnie się przytulają. Uwielbiam zresztą na to patrzec. Wiki jak wstanie to biegnie do Filipka, staje do niego tak trochę tyłę i bikiem i odchyla sie do tyłu i kładzie na nim główkę. Później go głaska. Siebie to one kochają bardzo, tylko kurcze ta zazdrość o mamusie. Wogóle to zapomniałam napisac że ona wogóle jak mnie widzi, to nikt inny nie moze jej trzymac. Tylko mama i mama
Yra - a może jakiś kosmetyki cię uczula. W ciąży może zmienic sie tolerancja na różne składniki. A ciśnienie masz dobre?

my mamy nocniczek fisher price i nawet nie chce na niego spojrzec,
wczoraj moja mama kupila zwykly nocniczek i co? usiadzie ale jak jest w ciuchach, a na golasa nawet nie ma mowy, prostuje sie i tupie nogami.
coz, na nas tez przyjdzie czas :-)

Asia - to mówię Wiktorii - ale ona nie rozumie :-p;-). Wzajemnie się przytulają. Uwielbiam zresztą na to patrzec. Wiki jak wstanie to biegnie do Filipka, staje do niego tak trochę tyłę i bikiem i odchyla sie do tyłu i kładzie na nim główkę. Później go głaska. Siebie to one kochają bardzo, tylko kurcze ta zazdrość o mamusie. Wogóle to zapomniałam napisac że ona wogóle jak mnie widzi, to nikt inny nie moze jej trzymac. Tylko mama i mama
Yra - a może jakiś kosmetyki cię uczula. W ciąży może zmienic sie tolerancja na różne składniki. A ciśnienie masz dobre?
W końcu zrozumie :tak: Ja też uwielbiam patrzeć jak się ściskają i przytulają. aż łzy mi w oczach stają ;-)

Asia - no właśnie niedawno pytałam o to czy jesteś w ciąży, bo mi się Twój suwaczek w oczy rzucił i myślałam ze tylko ja nie wiem i jestem "spóźniona".
No to życzymy bezproblemowych kolejnych miesięcy :)

Moniska - Wiki tez nie chce siąść bez ubrania, ale sie tym wcale nie stresuje. Filip jak miał 8 miesiecy to ładnie siedział i siadał na nocnik. 10 miesiecy jak miał to udawało mu sie kupę z rana zrobić do nocniczka, a jak miał niewiele ponad rok to wystapił jakiś bunt i też nie dało go sie posadzić. Jakby go bolało siedzenie. Po jakimś cZasie mu przeszło :)

Witojcie :-)

Zjadłam właśnie dwa prince pola, jogurcik i jeszcze węsze co by tu skubnąć ale ważyłam się dziś i mam tylko 8 kilo na plusie ;-);-)więc pofolgowałam sobie:-)
A na obiad tosty mniam

Koza szukasz szalonej ?? To masz: jestem w 7 miesiącu ciąży :-):-):-)

dronka doszkalam się na muratorze co by mnie tzw. fachowcy w kunia nie robili :evil::evil:

AsiaKC ja też chyba nie gratulowałam jeszcze. Kobieto jak Ty to ogarniasz :szok::szok::szok:

Moi chłopcy też się ściskają tak że zazwyczaj Błażejowi oczy na wierzch wychodzą :baffled::baffled: I mam leci na ratunek. Igi za bardzo się wczuwa:-D:-D

ajentka83 super zdolny chłopak, mój robi bombe z zaskoczenia i w różnych porach dnia więc na razie nie ćwiczymy

mysza m Franko rządzi :-D:-D:-D

Lece się drzemnąć póki młodzież śpi
Miłego dnia

reklama
Asia - no właśnie niedawno pytałam o to czy jesteś w ciąży, bo mi się Twój suwaczek w oczy rzucił i myślałam ze tylko ja nie wiem i jestem "spóźniona".
No to życzymy bezproblemowych kolejnych miesięcy :)

Moniska - Wiki tez nie chce siąść bez ubrania, ale sie tym wcale nie stresuje. Filip jak miał 8 miesiecy to ładnie siedział i siadał na nocnik. 10 miesiecy jak miał to udawało mu sie kupę z rana zrobić do nocniczka, a jak miał niewiele ponad rok to wystapił jakiś bunt i też nie dało go sie posadzić. Jakby go bolało siedzenie. Po jakimś cZasie mu przeszło :)
wcale sie nie stresuje, tylko myslalam ze powoli przychodzi czas na nocnik, bo przy zmianie pieluszki plasko na pleckach to wrzeszczy jakbym go ze skory obdzierała.

Do góry