reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam i ja
Marela - to fajnie że bedzie miec kolegę :)
Marti - super że tak ładnie je. A zabki pewnie lada dzień sie pokażą i bedzie Wam latwiej
Ajentka - tylko wrzuć na ogólnodosteny, jesli będziesz mogła :)
My jeden pokój dzieciecy mamy w zieleni
Frotka - patrzyłam na te Twoje cudeńka :). Sama je robisz? Jak na to czas znajdujesz?
Chyba na Filipka urodzinki będę sobie coś musiała wybrac - ale to dopiero w sierpniu
Heronek - no to bedzie miał miłe wspomnienia ze żłobka - dziewczyny, nonono, wcześnie zaczął ;)
Ionka - są podobno takie nocniki turystyczne które zajmują mało miejsca - widziałam je w pytaniu na śniadanie na "2" jakieś 2 lata temu. Mało miejsca zajmują. A jak nie, to skarpetki wepchasz do nocnika i będzie mniej miejsca zajmowało ;)
Madzia - to niezły agent z Bartusia sie robi, hihihi

A moja Wiki to taki złośnik mały że szok. Potrafi sie tak drzec (nie płakac), awantury robić, że aż śmiech mnie bierze, bo tak to przezywa - np o to że ktos jej wózka dotyka. Z drugiej strony trochę mnie martwi ta jej zazdrość. Bo niby starsze miało być o młodsze zazdrosne, a jest na odwrót. Filipek mnie nawet przytulić nie może, bo leci zaraz do mnie i go tak szarpie i ściąga, że się wierzyć nie chce że ona tyle siły ma. Dobrze że on taki ugodowy, ale żal mi go, bo on jej ciągle ustępuje, a ona sie przez to uczy że jak pokrzyczy to ma co chce

reklama
Hejka
ale nocka idzie na zab...dostałam od młodego noga w nos az mi gwiazda zaswiecila myslalam zem nie cos trafi...rzucał sie strasznie a teraz odsypia.

koza witaj :)

yra daj znać co i jak. Mnie tylko brzuch swędział.

iii.nie wiem co komu jeszcze. Dzis u nas nuda. Idziemy na dwor jak sie obudzi.

Dzien Dobry:)

koza witaj po dłuzszej nieobecnosci,fajnie by było gdybys czesciej z nami pisała:)

Nocka u nas ok,Bartus sie przebudził o 1.30 na mleko i zasnoł odrazu,a obudził sie po 7,a wstalismy 0 7.40.Pogoda nieciekawa wieje straszny wiatr ale słonce swieci.

Mam pytanie czy Wasze dzieci tez gadają przez sen?Mój wczoraj gadał po swojemu przez sen i czasem sie smieje juz kilka razy tak sie zdarzyło.Śmieszne to wyglada:)

Chorowitkom zdrówka!!

Dobrego dnia:)

koza, babo, gdzież Ty się podziała???? :-D

yra, mnie nic nie swędziało, no może troche brzuch, ale to chyba od rozciągania skóry... daj znać, co i jak.

mrozik, na razie porażka z sedesem :-( jak Ol widzi, że nakładka lezy, to z miejsca zaczyna się drzeć :-( chyba sie boi tej wielkiej dziury w sedesie. i uwielbia wodę spuszczać, wiec może mysli, ze wpadnie i popłynie do wieloryba.
jak coś, to m. mało rzeczy na wakacje potrzebuje, zapakuje do swojej walizki, hehe ;-)

Ol od 1:30 spała ze mną, popłakiwała, no i ostatnia 4ka wyłazi, więc mamy przyczynę.
co do jej chodzenia, to leniuch wcale nie chce sama ;-)

u nas pogoda do de. a miało byc słonecznie i 19stopni. teraz pokazują, że to jutro. jutro pokażą na pojutrze. może się kiedyś doczekam, pewnie jak w pracy będę.

NO nie !!!!!!! KOZA !!!!!!!! wreszcie !! wpadaj czesciej.

Yra- trzymam kciuki za badanko, nie panikuj, moze poprostu puchniesz i dlatego swędzi albo masz na coś alergie.
Madzia84- u mnie tez strasznie wieje, chyba nici ze spaceru :-(

moj mlody spi a aja posprzatałam i nie mam pomysłu na obiad :( moze zrobie kopytka dla dzieciaków hmn...

koza no niech mnie, nie wierze ;) witaj!

Witajcie,
My po imprezie urodzinowej czesc pierwsza, czesc druga w niedziele, nie wiem jak ja przezyje tyle slodkosci;)
Impreze byla w miare udana, poza tym, ze po godzinie Frankowi sie znudzilo i wrzaskiem wyprosil dziedkow i pradziadkow:( No, ale nie dziwie sie, bo mial jeszcze lekki stan podgoraczkowy, dzis juz lepiej. Chcial miec chyba spokoj, a nie 10 doroslych w okol niego skakala, a on tego nie lubi oj bardzo nie lubi. Poza tym F nie widzial co mial zrobic ze swieczka, prawie sie rozbeczal na sto lat i wybral rozaniec;)
Wieczorkiem moze wstawie jakies foto.
A teraz ide do roboty:/
myszowata samorozpieszczanie: to mi sie podoba!:) Chyba tez zaczne to stosowac:)
Milego dnia dziewczyny!

reklama
cześć! Przywiało mnie bo mam chwilkę :-)

Przeczytałąm kilka ostatnich stron i strasznie zazdroszczę myszowatej samorozpieszczania! Też tak chcę! Ale kurczę jak już wieczorem mogłabym to... zasypiam :-D

Mrozik - a może wytłumacz młodemu że nie musi jej ustępować we wszystkim? Bo szkoda że on tak sam z siebie się odsuwa. A młoda bedzie wymuszać nie tylko na nim ale i na Was. Swoją drogą sprytne te dzieciaki są, wiedzą doskonale co działa i stosują :tak:

u nas nieźle choć od dziś Miniśka mi się zasmarkała. Ja miałam katar to pewnie ode mnie wzięła. Teraz śpi to idę się w wannioe odstresować bo jęczała i płąkała aż mi się płąkać chciało!

Do góry