reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

yra współczuje!Trzymaj sie i ja równiez trzymam kciuki!!!

A my po cwiczeniach,prawie całą godzine płakał,ale z nerwów nawet lepiej mu raczkowanie szło.Dałam mu mleko myslałam ze pospi,bo ziewał i przecierał oczy,ale co tam wariuje w łózeczku.

reklama
Witam się.
Wieje u nas okropnie dzisiaj, siedzimy w domu.Śpiąca tez jestem ale przeciez to pan domu odsypia...
Koza witamy po roku?:):) Pokaz nam Hankoka:)
Yra trzymam kciuki!Przy ostrej cholestazie często wczesniej rozwiązuja ciążę przez CC nawet 36tc. Oby jednak farmakologia pomogła ,napewno wszystko bedzie dobrze&&&&&&&&&&&&kcuki mocno trzymam.

Yra kurcze musi byc dobrze i napewno wytrzymasz jeszcze kilka tygodni. Chyba malo wam bylo problemow.Trzymam kciuki bedzie dobrze.

Asia witaj ponownie i gratki kolejnego potomka:)

A moj maly sie obudzil po drzemce i znowu jeczy.Jak lekarka dzisiaj czegos dobrego i ekspresowego przy tym nie zapisze to wykonczy mnie nerwowo.
najchetniej to bym sie spakowala i na tydzien od nich wszystkich gdzies wyjechala

Wraca mój Franko :) je już pięknie :) więc ząbek był przyczyną. Ja dziś samotne popołudnie z całą trójka. M.najpierw z siostrzyczką w Kaliszu był :( a teraz siedzi w garażu.

Ja zaraz kłade moja szalona trójkę.
Muszę wreszcie uklecić życzenie dla Antoniego ale weny brak :(
No i N&H jutro wyślemy kartkę z suprisem :)

Była u mnie kuzynka i moje dziecię się tak popisywało, że przeszła sama cały pokój:) Ależ jestem dumna. hahha tylko ciekawe czy jutro będę taka zadowolona jak będę musiała za nią biegać i ją łapać:P

reklama
nesiaa dobrze,że po szczepieniu. Olenka ładnie waży. Ja jutro dzwonię do ośrodka zdrowia,żeby się umówić na szczepienie. Chciałabym w przyszłym tygodniu może się uda. Ale już się stresuję. Jak ostatnio byliśmy tylko na kontroli wagi to nawet nie dała się na wagę posadzić:-( Tak jej się po pobycie w szpitalu zmieniło,że boi się badań:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry