reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Rysia dla Miłoszka wielkie gratki (wybacz,ze spóźnione). Trzymam kciuki za zabieg
Kasia i dla Was również gratki piękna 5 u Was wczoraj była . I gratki zębolka
Alicja gratki zebolka . Edit : i drugiego też
Natus i Mila gratki dla Was, bo dzis cudna 6
Monimoni przytulam, biedny wujek. U nas tez buldog, a zębów ani widy ani slychu(choc może slychu tak, bo marudzi codziennie)
Mala gratki,ze wewnętrzny zdany i za dzisiejszy trzymam.
Dorisku :*

Ja bez humoru...................................................................... doła mam tak wielkiego, że nie umiem z niego wyjść i myślałam, że się prześpie i mi przejdzie, ale niestety dalej źle buuuuu

Moni,Nat :*

Myślę, że między innymi @ się do tego przyczynił. Przyjechałam do rodziców i zamiast się z nimi cieszyć to się kurczę kłóce mówię o jedna zdanie za duzo :( i chyba musze sie w jezyk ugryzc ehhhh

edit: Ali :*,Czarodziejko :*

Ostatnia edycja:
Hejka!

A moje dziecko odstawiło jakieś 30min. temu taką histerię, że aż sama zamknęłam się w łazience i ryczałam. Co się stało?
Wyszłam dosłownie na 20min. do sklepu, wróciłam a mała siedziała na kolanach D. i "czytała" z nim gazetę. Siadłam koło nich i stwierdziłam, że sobie ją wezmę. Posadziłam Luśkę u siebie cośtam do niej gadałam, ona się śmiała gugała itp. a nagle zrobiła podkówki i zaliczyła taki ryk jak nigdy dotąd. Jak chciałam ją chociaż dotknąć to zanosiła się niesamowicie a wystarczyło, że D. wziął ją do siebie to przestwała lamentowac tylko tak jakby narzekała. Po 10min. D. stwierdził, że mi ją da (juz uspokojoną) a ta jak tylko ją wzięłam znowyu ryk na całego (nawet się mi dotknąć nie dawała)... nie można było jej uspokoić dosłownie. Potem jak tylko mnie zobaczyła to ryczała a ja razem z nią, bo sobie wbiłam, że własne dziecko mnie nie kocha.... ech udało się ją jakimś cudem uspokoić po godzinie mniej więcej. Wykąpaliśmy Młodą a teraz śpi zminą buldoga. No i kto mi powie o co chodziło :confused: :-(

O łaaaa no rozumiem,że było Ci przykro...ale czemu tak?Nie mam pojęcia...może faktycznie jakiś zapach był dla dziecka drażniący.

Franek obraca się dopiero od wczoraj,a ja już dzisiaj mam dość jego obrotów:no:. Nie mogę go zostawić na chwilę,bo się boję,że mi spadnie z łóżka(o podłodze nie ma mowy-ryki były niesamowite). Wieczorkiem położyłam go do łóżeczka,żeby się wyciszył i pocieszył do karuzeli. Za kilka minut słyszę jakieś kwękanie. Wchodzę,a cwaniaczek już na brzuchu:tak::tak:. Normalnie szok:szok::szok::szok:.

O masz! No nie dogodzisz hehe,gratki dla Frania!:-D

[
A mamy drugiego ząbka :-)

Dziewczyny zaraziłam już męża i córkę, szpital w domu :szok:

Gratuluję ząbka i dużo zdrówka dla Was!!!!:tak:

mamaagusi - ja rónież obstawiam skok rozwojowy.Przejdzie jej za kilka dni.Przytulam i cierpliwości :-)
Dziulka u nas ząbkami indentycznie,jak u Was.Musimy czekać cierpliwie :-)
Dorisku noooo oczywiście,że ja tęskniłam :-)super,że mały przystojniak już bez śladów na buźce...podejrzałam na galerii - super facet z niego!
Rzutka miło,że jesteś :-)
kania- życzę dziś lepszego dnia,buziaki!
mała_mi super,że jazda poszła gładko i że Ci się nawet spodobało,teraz to będzie tylko lepiej i lepiej!Kciuki za egzamin!
Ida no co ty opowiadasz - nie sądzę,aby można Cię przestać lubić ;-)
Rysia - kciuki za zabieg i za Twoje nerwy.
Natolin - wszystkiego najpiękniejszego z okazji pół roczku!
monimoni mój Krzyś nie ma jeszcze ząbków,a ślini się i pcha rączki od początku lutego,już kilka razy musiałam użyć żelu na dziąsła a ząbka nadal nie ma
Alicja gratki zębola!
Sarisa co się dzieje? Przytulam!

edit: Sariska - :-**** NIe łam się kochana,każdy może mieć gorszy dzień.

Dziewczyny a o sobie napiszę później,bo już mi mały nie pozwala dokończyć,pieron jeden hehe:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Natolin gratulacje suwaczkowe!
Mila i dla Ciebie też suwaczkowe gratki!

Rysia trzymam kciuki za udany zabieg.

Mała mi kciuki za egzamin.

Sarisko, :-***

U mnie OK, dzisiaj wybieram się oddać zdjęcia za chrztu do wywołania. Bo jednak co w albumach, to w albumach - ja lubię dotknąć, opisać, a potem się zachwycać historią swojej rodzinki :)

Do góry