Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Nat a jaki album chcesz zamawiać?
Iduś mea kupla już sie podzieliłam swymi złotymi myślami
Iduś mea kupla już sie podzieliłam swymi złotymi myślami

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

moje i chyba się nic nie zapowiada chyba że to że jest taka niegrzeczna oznacza zęby ale wątpię bo nic tam nie widaćJa też do złotych myśli się wpisałamjak za czasów podstawówki
Czy którejś z mam jeszcze dzieciątko nie ma zębów? Bo Lena ślini się od 2 miesięcy jak buldog a zębów jak nie widać tak nie ma.
u nas tak samo. smok do zasypiania tylko bo w dzień też go nie porzebuje i też bez smoka to ciężko zasnąću nas smok służy do zasypiania, mała najpierw go miętoli w łapkach, zjada ze wszystkich stron a później ciumka.. w ciągu dnia nie intersuje ją smok w o góle. Ale zauważyłam że bez smoka nie zaśnie (wyjątek to spacer i jazda samochodem, choć potrafi czasem pokwekać za ciumkiem) no i nie wiem czy zabierać czy nie.. w sumie mnie to nie przeszskadza, ale może jednak powinno? ehh...nie lubie być niedoświadczoną mamą ;-)
kania tulam :**
to super że Dorianek już siedzi, no i do stania się rwie to obroty mu nie w głowie teraz ;-)tylko patrzeć jak sam ruszy "w świat" po podłodzeroxi no to brawoooo dla Patryka! wspaniale. Moj Dorian od dawna obraca sie z brzucha na plecki ,ale w druga strone mu nadal nie idzie. Za to siedzi juz sam ,a ostatnio uwielbia stac

to tak jak ja, tylko ja troche szerzej: ślub, podróż poślubna, ciąża i pierwsze pół roku :-) hehe przynajmniej narazie taki mam plan ;-)a na poł roczku odciśniemy rączke i stópke Patryka, jeszcze jak byłam w ciąży to dostalismy taki zestaw od znajomych :-)Hej, hej, hej
Nie dam rady nadrobic :-(
Artek cyca, rower zaliczony (60 min), mieszkanie sprzątnięte, a ja będę wybierała fotki do wywołania, bo robię Artkowi taki album ręcznie o ciąży i pierwszym roku życia
Buziam![]()
a poza tym nerw na wszystkie zabawki, płacz i ryk jak mu tylko coś nie pasuje oj a nie pasuje mu duzo rzeczy szczególnie to że musi iśc spać
ale życze ci żeby twoja niunia się szybciutko naprawiła 
teraz siedzi w bujaczku i bawi się smoczkiem jak gdyby nigdy nic
czasami nie mam siły :-( a dzisiaj mąż wybywa na wieczór kawalerski ... ja chyba osiwieje :-( ostatnio czuje się jakbym miała dziecko sama ze sobą, nie żeby mój małż nic nie robił ale ... no właśnie zawsze jest jakieś ale ... usypiam ja, uspokajam ja, zabawiam ja ehh :-( ale on by się chetnie ze mną zamienił i do pracy nie chodził bo przecież siedzenie w domu jest takie fajne