reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Claudusia- ja rowniez czekam na te dwie krechy trzymam mocno kciukasy oby @ nie przylazla przelamie to nasze wiosenne lody maaadziarka tez juz nas troche pchnela do przodu teraz moze i ty nam pomozesz:-)

reklama
Mam pytanko czy ktoras z Was stara sie juz tak dlugo jak ja(8 miesiecy)??? Dla mnie to cala wiecznosc:szok:
Pozdrawiam wszystkie forumowiczki i zycze dobrej nocki.
Susie przy mnie, to Ty dopiero "zaczynasz" starania;-)Ja już walczę o dzidzię 2,5 roku - to dopiero jest wieczność:-)

Asiołku powiem Ci ze jestem skołowana po tej wizycie. Ten sam lekarz na forum odpisał mi ze w nasieniu są duże nieprawidłowości i zalecił wizyte u androloga. Będąc u niego moje szczescie przebadane wszędzie gdzie sie da i pocieszone że wszystko ma odpowiednich rozmiarów( dwa razy to powtarzał:-D:-D:-D) usłyszało że normy se zmieniły i nie jest źle.:baffled::nerd:Zgłupiałam jak słowo daję. Moj Pan szczęśliwy bo widac bardzo go to męczyło,dostał jeszcze jakieś tabsy no i mamy działac. Jak do sierpnia nam nie wyjdzie robię drozność i zastanowimy się co dalej.
Więc ja poproszę jedna fasolkę.....
Śliczna!!!! Dagne tak sobie myśle ze powinnas nam zrobić staraczkowe bransoletki :-) takie same dla kazdej:tak:
IWASEK mówiłam Ci, że będzie dobrze po wizycie,że da Wam tabletki i do dzieła:-DTak, to prawda normy w ostatnim czasie się zmieniły i to sporo - są zaniżone. No to kochana teraz tableteczki i staranka i oby do sierpnia się udało-trzymam za Was kciuki:-)
A z tymi bransoletkami to fajny pomysł jest:-)Nasza dagne jest bardzo uzdolniona,robi piękne rzeczy:-)
Donia bardzo łądne te Twoje aniołki i świeczniczek-gratuluję talentu:-)
Claudusia z niecierpliwością czekam na wieści-trzymam kciuki oczywiście:-)
Resztę kobietek witam serecznie życząc miłego dzionka i początku weekendu:tak:

hej dziewczyny
susie u mnie to juz 11 cykl.... bez wspomagaczy a z wspomagaczami to... 5 z tego co sie nie myle. niczym sie nie martw ... bedzie dobrze
IWASEK naprawde zmieniły sie normy?? ufff to dobrez.... ja tez wysyłaąłm badania do tego lekarza ktorego mi poleciłas... tez zalecił wizyte ale i witaminy bo parametry da sie poprawic.....
ja wlasnie zjadlam sniadanko ... kanapeczki z masełkiem czosnkowym i kielkami rzodkiewki... aleee pyycha ;)

Asiołku nawet nie przypuszczałam jak bardzo moje szczęście było przybite tymi wynikami. Wczoraj jak po mnie przyjechał to normalnie dzieciak! Śpiewał ,tańczył w samochodzie ..
Oczywiście Lekarz powiedział o fajeczkach(moje szczęście tylko w pracy popalało) no i skruszony powiedzial ze zrywa z pecikiem :tak::-D
Oboje łykamy rano folik;-)
Dzisiaj zaopatrujemy się w Mace i reszte przepisanych specyfików i zobaczymy. Mam nadzieje że mi nie zacznie świecić w nocy po tym wszystkim hihihi

Rasta powiedział ze po trzech miesiacach na witaminach i tych wspomagaczach powinno sie znacznie poprawić. Zreszta poczytałam na innym forum gdzie mężczyźni opisywali swoje przejścia i mnie mooocno to podbudowało . Jeszcze ta wizyta.
No nic tylko żyć sexić sie i zakwitac :rofl2::rofl2:

Ostatnia edycja:
Asiołku nawet nie przypuszczałam jak bardzo moje szczęście było przybite tymi wynikami. Wczoraj jak po mnie przyjechał to normalnie dzieciak! Śpiewał ,tańczył w samochodzie ..
Oczywiście Lekarz powiedział o fajeczkach(moje szczęście tylko w pracy popalało) no i skruszony powiedzial ze zrywa z pecikiem :tak::-D
Oboje łykamy rano folik;-)
Dzisiaj zaopatrujemy się w Mace i reszte przepisanych specyfików i zobaczymy. Mam nadzieje że mi nie zacznie świecić w nocy po tym wszystkim hihihi
Musiałam to przeczytać jak piłam sok ?! :-D aż się poplułam.
Ja dziś przeceniłam swoje możliwości i ubrałam się w za ciasne spodnie, bez śniadania się zapięłam z ledwością, ale teraz chodzę z rozpiętymi spodniami :-D

reklama
Do góry