reklama
A ja siedząc w pracy i czytając o tych smacznościach zgłodniałam i postanowiłam zgrzeszyć..mało tego namówiłam do grzeszenia kolegę z pracy i zamówiliśmy kfc .
Oczywiście będę sobie później wyrzucała że niezdrowe i bleeeh ale co tam. Jak szalec to szaleć! Piatek w końcu
Oczywiście będę sobie później wyrzucała że niezdrowe i bleeeh ale co tam. Jak szalec to szaleć! Piatek w końcu

magenta :)
Fanka BB :)
a od swieta mozna sobie zgrzeszyc :-) kfs
dawno nie jadlam hehe nom za mnia chodzila zupa ogorkowa wiec musialam ja w koncu zrobic na jutro kurczaczek ziemniaczki i suroweczka
Też lubie ogórkową ale moje szczęście woli pomidorowa więc ...;-)
Madziu ja kwitne do 16:30 a później od 21 do zapewne 2 lub 3 prowadzę impreze. Koniec tyg.zawsze mam cięzki i póxniej w weekend odpoczywamy sobie we dwoje
Madziu ja kwitne do 16:30 a później od 21 do zapewne 2 lub 3 prowadzę impreze. Koniec tyg.zawsze mam cięzki i póxniej w weekend odpoczywamy sobie we dwoje

Hej witam nowe staraczki 
Ja dziś umieram tak mnie jajnik boli !!
Właśnie robiłam test owulacyjny i wyszła taka gruba krecha czerwona że muszę zaciągnąc mojego do łózia dziś ;D
A dzisiaj jeszcze czeka na mnie prawo spółek do przerobienia na jutro na studia
i jeszcze inne dziwne rzeczy których nie rozumiem
także miłego dnia a ja zasiadam do ksiąg !!
Ja dziś umieram tak mnie jajnik boli !!
Właśnie robiłam test owulacyjny i wyszła taka gruba krecha czerwona że muszę zaciągnąc mojego do łózia dziś ;D
A dzisiaj jeszcze czeka na mnie prawo spółek do przerobienia na jutro na studia

S
Silmiriel
Gość
Stara tego.. no.. Pani ze mnie. 27 lat :-) obserwacje, o tyle o ile, wiem, kiedy mam dni płodne i owulację, bo @ zawsze wyliczam co do pół dnia ;-) Temperatury nie mierzę, bo mi się nie chce, zresztą, ja wiecznie jakaś przeziębiona. Więc raczej spontan.
reklama
Podziel się: