reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Nakęcajcie się dziewczyny bardziej :-D hahaha ;-) na zdrowie Wam wyjdzie będziecie myśleć czy ja zaciążyłam i bach u Was zawita fasolka ;-)

Nic mi w brzuch nie włożycie o nie :-D

zupa ogórkowa mniam ;-) już dawno nie jadłam :-)

reklama
A ja siedząc w pracy i czytając o tych smacznościach zgłodniałam i postanowiłam zgrzeszyć..mało tego namówiłam do grzeszenia kolegę z pracy i zamówiliśmy kfc .
Oczywiście będę sobie później wyrzucała że niezdrowe i bleeeh ale co tam. Jak szalec to szaleć! Piatek w końcu:-D

Iwasek dobrze ,że tylko w taki sposób zgrzeszyłaś hihi :-) ja już czekam aż wyjdę, jeszcze ( albo aż) 5 godzin :-(

a od swieta mozna sobie zgrzeszyc :-) kfs :p dawno nie jadlam hehe nom za mnia chodzila zupa ogorkowa wiec musialam ja w koncu zrobic na jutro kurczaczek ziemniaczki i suroweczka

Też lubie ogórkową ale moje szczęście woli pomidorowa więc ...;-)
Madziu ja kwitne do 16:30 a później od 21 do zapewne 2 lub 3 prowadzę impreze. Koniec tyg.zawsze mam cięzki i póxniej w weekend odpoczywamy sobie we dwoje:-D

Mój nie lubi pomidorowej :-p za to ubóstwia krupnik którego ja nie cierpie :-D
Moje Dziecko dojechało właśnie do Białegostoku i poszedł spać zmęczony podróżą, wstanie pewnie na obiad hahaha :-)

Hej witam nowe staraczki :D
Ja dziś umieram tak mnie jajnik boli !!
Właśnie robiłam test owulacyjny i wyszła taka gruba krecha czerwona że muszę zaciągnąc mojego do łózia dziś ;D
A dzisiaj jeszcze czeka na mnie prawo spółek do przerobienia na jutro na studia :( i jeszcze inne dziwne rzeczy których nie rozumiem :-D także miłego dnia a ja zasiadam do ksiąg !!

Stara tego.. no.. Pani ze mnie. 27 lat :-) obserwacje, o tyle o ile, wiem, kiedy mam dni płodne i owulację, bo @ zawsze wyliczam co do pół dnia ;-) Temperatury nie mierzę, bo mi się nie chce, zresztą, ja wiecznie jakaś przeziębiona. Więc raczej spontan.

reklama
Do góry