Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam. Szczerze mówiąc, przyszłam za Claudusią, któa wpadła na kiedy i jakie pierwsze objawy, bo tam zaczęłam swoją przygodę. Jestem pedagogiem, pracuję z niepełnosprawnymi. Staramy się... Hm.. Półtora cyklu. Bo w lutym mąż powiedział, że nie chce czekać, ale to była końcówka więc liczę za pół ;-) Wczoraj dostałam @ niestety, jak w zegarku, choć znowu coś nie tak i się skończył, ale zapewne się rozkręci. Czemu tu jestem? Bo wierzę, że nie pozwolicie mi się zafiksować na tym temacie, bo nie chcę "chcieć za bardzo". Na razie na luzie do tego podchodzę i mam nadzieję, żę tak zostanie :-)

ale ja bez dziewczyn chyba bym umarla w rozpaczy
ja sobie dzis robie dzien przy garach robie zupke ogorkowa bo mam na nia straszna ochote i pieke toffi;-) mnim cos mnie wzielo na slodko kwasno hahah ciacho bedzie dobre na jutro bo zawsze na drugi dzien jest znakomite a zupa ogorkowa no coz pewnie na dzis moze cos zostanie na jutro