reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

reklama
Ja też się witam w ten pochmurny zimny dzień.

Kuba waży 5530g. Się nie ma co dziwić, że ta gondola to coraz cięższa jest z nim.

Lili dzięki za wiadomości od She i Eweli.

I ja się witam dziś bylam pobierać krew nawet Lenka to dobrze zniosła, waży już 5750 i ma 63 cm. Rośnie nam dziewczę ale w porównaniu do waszych skarbuśków ta moja to jest Calineczka:).U nas zimnnnnnnnno i pada. Walczymy kolejny raz z infekcją i mega katarem u małej. W pt do kardiologa właśnie tam dzwoniłam i się dowiedziałam ze godz na którą jestem umówiona to jest godz rejestracji a potem się czeka do 5 h na przyjęcie:(.I dzwonili mi ze szpitala że ustalili termin operacji przepuklin na maj. Ale my ja nie będziemy narazie operować ważniejsze serduszko.Bez sensu ją co chwileczkę usypiać i znieczulać.
Gosiu piękna waga Kubusia
LILI Adusia juz taka wielgachna foteczkę wklejaj i co taki humor????
Pozdrawiam Wszystkie!!!!!!!!!!!
A to mój Leniuszek dzisiejszą porą
11.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kaira24 - gubię się, a dość uważnie śledzę moją własną kartę pacjenta Lenki :tak: Ale może kurczę coś przegapiłam :zawstydzona/y: Pisałaś ostatnio, że najpierw operacja przepuklin by móc zrobić operację na serduszku, co się zmieniło?
Lenka - ślicznotka i jakiego ma przyjaciela ;-)

Just79, Kaira24 - eee no mam gorszy dzień, jakoś taki "nic mi się nie klei" :sorry2: Przerażają mnie uciekające dni, praktycznie zostały mi 2 tygodnie i to mnie i zniechęca i przygnębia i zamiast wziąć się do roboty, to jak to zwie często Just - dumam:-(

Do tego wszystkiego wgrałam ostatnio fotencje Ady, ale nie było czasu na załączenie ich z fajną historyjką, no to chciałam to zrobić teraz i zapomniałam, że niewykorzystane fotki się kasują i mi wszystko zżarło w zarządzaniu załącznikami :dry: I to jest właśnie taki przypadek bym dzisiaj za nic się nie brała, bo co ruszę to klapa :blink:

Qrde dziewczyny normalnie strachu się najadłam, jechałam z młodym na zakupy i na obwodnicy tir wymusił na mnie pierwszeństwo, bo chciał wyprzedzić samochód a mają zakaz wyprzedzania w ogóle na obwodnicy a ja jechałam lewym pasem Dobrze że zdążyłam wyhamować i za mną nic nie jechało.

Kaira cudne zdjęcia Lenki. A Lenka to szczuplutka jest. Mój wagowo jest na 50 centylu, nie wiem tylko ile ma wzrostu.

Lili tylko nie dumaj przez 2 tygodnie następne. A tak na serio to te dni naprawdę szybko uciekają, nie wiem kiedy mi dzień minie, ledwo co wstanę a tu już noc jest z powrotem.

Witam!

Kaira śliczna ta twoja Lenka i jak sobie patrzy zainteresowaniem!!!!Super zdrówka życzę malutkiej!!!!

Gosiu współczuję przeżyć z samochodem dlatego ja się boje robić prawo jazdy a M nalega....

Cóż u nas . Byłam na zakupach w niedzielę,że by kupić sobie coś na chrzciny i załamana jestem mimo, ze waga trochę spadła to ubrania o 2x większe niż przed ciążą:zawstydzona/y:

Tomuś dokazuje cały zień i nie mogę nic sprzątnąć przez niego bo cały czas na rączkach u mamusi. Dostaje czopki na noc ,żeby przesypiał jakoś te noce a nie co 40 min pobudka i jakoś lepiej śpi, straszny z niego nerwus. Nadal jest leniwy i z tą główką podnoszeniem a jak go kładę na brzuch to strasznie krzyczy jakby go ze skóry obrzezali :-( i cały czas rączki ma w piastki wzięte i cięzko mu wyprostować?
martwię się tym wszystkim....

Pozdrawiamy

Czesc dziewczynki.
Lili u mnie dzien tez do niczego...
Taka zdechla pogoda,ze mam lenia jak cos...

Gosiu Lew dobrze,ze sie nic nie stalo...
Niektorzy nie wiem sama skad maja prawo jazdy jka jezdzic nie umieja...

My jutro mamy kolejna szczepionke.Potem jeszcze w maju i na razie bedzie spokoj.

Milego wieczorku buziaki

reklama
Kaira24 - gubię się, a dość uważnie śledzę moją własną kartę pacjenta Lenki :tak: Ale może kurczę coś przegapiłam :zawstydzona/y: Pisałaś ostatnio, że najpierw operacja przepuklin by móc zrobić operację na serduszku, co się zmieniło?
Lenka - ślicznotka i jakiego ma przyjaciela ;-)

Just79, Kaira24 - eee no mam gorszy dzień, jakoś taki "nic mi się nie klei" :sorry2: Przerażają mnie uciekające dni, praktycznie zostały mi 2 tygodnie i to mnie i zniechęca i przygnębia i zamiast wziąć się do roboty, to jak to zwie często Just - dumam:-(

Do tego wszystkiego wgrałam ostatnio fotencje Ady, ale nie było czasu na załączenie ich z fajną historyjką, no to chciałam to zrobić teraz i zapomniałam, że niewykorzystane fotki się kasują i mi wszystko zżarło w zarządzaniu załącznikami :dry: I to jest właśnie taki przypadek bym dzisiaj za nic się nie brała, bo co ruszę to klapa :blink:

Masz racje Lili tylko ze teraz znów nie chcą przepuklin bo serce chore q........Boją się brać odpowiedzialności za powikłania przy zabiegu (czytaj śmierć ) jakby było coś nie tak. Tym bardziej że dziś mi powiedzieli że tylko jedną zoperują wiec w sumie czekały by ją 3 zabiegi + serduszko.CZUJESZ!!Oni sami w tym szpitalu nie wiedzą co robić.
Dowiem sie wszystkiego w pt w pon to potwierdzę u innego kardiologa:p Nie jest to jakaś straszna wada ale wolą nie ryzykować a pewien chirurg powiedział mi ze to się może wchłonąć więc mam taką nadzieję
Martusionku piąstki są zaciśnięte jak jest wzmożone napięcie mięśniowe, i z tego też powodu może wam nie spać i być rozdrażniony. Pogadaj z pediatrą najlepiej do neurologa.Głowa do góry słonko

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry