czesc moje Kochane
)
na poczatku chcialam ucalowac wszystkie wasze skarbki i Was:*
u nas powolutku do przodu, Milo wlasnie zabkuje wychadza mu dwa zabki na dole i wlasnie w tej chwili lekko froteruje mi podloge
my ciagle mamy stresa z powodu jego malej glowki ale neurologicnie wszystko jest ok wiec pozostaje nadzieja ze moze taki jego urok.
dzis Milo zaliczyl pierwszy upadek z lozka bo moj P zostawil go na sekunde bez opieki, na szczescie nic sie nie stalo ale najedlismy sie strachu
na poczatku chcialam ucalowac wszystkie wasze skarbki i Was:*
u nas powolutku do przodu, Milo wlasnie zabkuje wychadza mu dwa zabki na dole i wlasnie w tej chwili lekko froteruje mi podloge
my ciagle mamy stresa z powodu jego malej glowki ale neurologicnie wszystko jest ok wiec pozostaje nadzieja ze moze taki jego urok.
dzis Milo zaliczyl pierwszy upadek z lozka bo moj P zostawil go na sekunde bez opieki, na szczescie nic sie nie stalo ale najedlismy sie strachu

Co do główki Milo nie wiem czy to tu na forum czytałam czy gdzieś indziej, ale u jednego dzieciaka stwierdzili małą główkę, a drugi lekarz poobserwował rodziców i na podstawie ich wyglądu powiedział, że taka uroda dzieciaczka bo matka jest jakaś tam, ojciec jakiś tam, przepraszam, ale nie pamiętam dokładnie
Co do łóżkowych upadków to jest nas tutaj już spora grupa małych lotników 

Zaczepiali się, gadali, super sprawa