reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Witam Was wszystkie:) zacznę od początku... Wczoraj stałam z mężem z kolejce do kasy w Raelu, zaczął mnie boleć brzuch (jak na @), i mówie mu: oho, ciocia niedługo przyjedzie! a on stoi, syoi i pyta mnie na ucho, Daga może ja pójdę się przebadać, może ze mną coś nie tak... no i zaraz po przyjściu do domku położył się spać smutny. Więc ja pomyślałam, że zrobię wcześniej test (11d po owulce powinien ten ulraczuły 10 coś wykryć chyba). Myślałam o mężusiu, że a nóż coś wyjdzie i uspokoję go, że wszystko gra z jego skarbami :) no i wstałam i zrobiłam i teraz powiedzcie mi co o tym sądzicie:
test.jpg

Fiona dawaj :-) ja lubię czytać :-)

Dagne ! gratulacje :-D ale się znowu cieszę z nowej fasolki :-) jestem super babyboomową ciotką :-p

dagne radze isc na bete:p i to biegiem ja cos czuje ze to fasolinka sie dobija tylko moze jeszcze za szybko tescik ale idz zrob bete a dla mezusia szykuj buciki w pudeleczku i niespodzianka bedzie z karteczka widac ta druga kreche gratuluje kochana

WOOOOW Dagne leć na bete!!!!!! ale juz Ci GRATULUJĘ!!!!!!!!

Zrobiłas wcześnie test więc beta albo kup jeszcze jeden dla pewności :D

Ostatnia edycja:
W naszej rodzinie mama ja i moja siostra mamy wade wrodzona genetyczna wzroku po mamie bo tata był zdrowy.Moja siostra ma dwuch synow pierwszy syn urodził sie 3 lata temu z taka sama wada jak my mamy wzroku a 1 mc temu urodziła drugiego syna bez zadnej wady,jej maz jest zdrowiutenki.To co chciałam wam przesto powiedziec jest to ze jak sami widzicie Bog moze wszystko albo jak wolicie los tak chciał i jest.Nawet nasza profesorka okulistyki w Katowicach była w szoku bo ta wade daje mama tak ze jak jej synowie beda mieli dzieci to nie jest duze prawdopodobienstw ze ich dzieci beda miały tez wade.Jak ja np bede miała coreczke to prawdopodobienstwo ze dzidzia bedzie miała wade jest duze

Fasolka przyjdzie predzej czy puzniej.....Moja siostra mowi ze mam wyluzowac bo popadne w paranoje;)

Ostatnia edycja:
reklama
Tak jak napisałaś Fiona życie pisze scenariusze które często sa inne niż te które przewidujemy więc nie ma co się martwic na zapas.

Do góry