reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

Iduś oby lekarz powiedział,że nic złego się nie dzieje...
monimoni no to super,że już niedługo będziecie we trójkę w swoim mieszkanku
sheeney normalnie uduszę:-). Nie wyskakuj mi z tym słońcem,bo u nas +8 i słońca brakuje;-).

A ja znowy wqrw... Do mojej lekarki ,jak i do innego lekarza numerków niet... Pójdę,może postękam i mnie przyjmie ktoś poza kolejnością... W sumie to udawać nie muszę,bo kręgosłupa nap...dala mnie nieziemsko:no:. Może uda mi się dostać skierowanie do ortopedy...

A co do avatarków,to tak "zwierzęco" się zrobiło teraz: misiu,świnka morska...

Ostatnia edycja:
reklama
zaraz Was poczytam, ale najpierw Wam coś napiszę...
chciałam dzisiaj podać małemu po raz pierwszy buraczka z ziemniakiem. Efekt jest taki, że spaliłam garnek do gotowania na parze (ale to jest do odratowania) i spaliłam blender, który muszę teraz odkupić :-( wiedziałam, że powinnam kupować gotowe dania dla małego, ale nie było buraczka :sad::sad::sad::sad::sad:

witam sie z rana wypasnana i tak sobie siedze i nie wiem co z soba zrobic. Mam chec pojechac do sklepu ale na sama mysl ubierania sie, małej to mi sie nie chce ale jak sobie pomysle ze mam siedziec cały dzien w domu to tez mi sie nie chce. I badz tu madry. Tez wam wychodzi szykowanie sie? Bo ja tego nienawidze. Jak juz zamykam drzwi to jest git. A tak mi sie chce takich domowych pierogów a robic mi sie nie chce a mrozone to sa do d.......

Niunia za to dzis ma ciekawe zajecie uczy sie siadac i kłasc i robi to juz tak nieustannie od godziny i to roznymi technikami.

natolin nie załamuj się. następnym razem będzie lepiej. tylko fakt. kiepsko z tym blenderem...
dobranocka zmieniła natolin, ja wstawiłam pierwszy raz:-)

a u mnie słoneczko nieśmiało przebija się przez chmurki wiec chyba pora się ogarnąć i wyjść na jakiś spacer :-) tylko że przez popsuty wózek to aż mi się odechciewa buuu :-(

natolin, kojarze taką rozmowe, ale to raczej nie byłam ja jeśli chodzi o ulice, co najwyżej mogłam podać dzielnice ;-) a nice to już wogóle nie wiem gdzie zamieszkuje :-D
właśnie doczytałam, współczuje tego garnka i blendera :-( ja tobie chyba wcale nie bede gotować :baffled:

dobranocka, mamaagusi a te genetyczne to z jakiegoś powodu chciałyście lub nie chciałyście robić, czy tak profilaktycznie ? pytam z ciekawości bo zawsze myślałam że to lekarz zleca.

emiliab, trzymam kciuki żebyś dostała się do jakiegoś lekarza :tak:

no dobra póki co Patryk zażywa drzemeczki balkonowej :-D

a ja się pochwale po raz kolejny ;-) że mamy już ubranko do chrztu :-)

emiliab ile razy ja wam zazdroscilam pieknej pogody;-) a ze u nas ostatnio bylo niezbyt ciekawie to jak sie robi tak cieplo jak dzisiaj to az sie zyc chce i trzeba korzystac ile sie da!!!!!!:-):-):-):-)
dawidowe ja tez nie lubie szykowania do wyjscia dlatego jak tylko jest cieplej to sie ciesze bo tylko hop do wozka i ewentualnie kocyk:-)

mi lekarka powiedziała, że jeśli chcę to mam przyjść jeśli nie to nie. ja chodziłam do gina prywatnie więc i tak bym płaciła. powiedziała, ze w moim wieku jest minimalne ryzyko że coś będzie nie tak i że nie muszę przychodzić. generalnie ja wyszłam z założenia jak dobranocka. liczyłam na to że będzie zdrowa ale nie usunęłabym i tak więc po co miałam się denerwować całą ciąże szczególnie jak tak jak napisała dobranocka wynik zły nie zawsze oznacza że faktycznie jest źle. a znając mnie tak bym się denerwowała, ze mogłabym tym zaszkodzić dziecku.

reklama
Ja genetycznych też nie robiłam i to też podświadomie.

natolin- współczuję spalonego garnka i blendera.
Blender to chyba można spalić po przez złe używanie, w sensie jak się blenduje to trzeba tak pulsacyjnie to robić, naciskać i puszczać. Tak mi przynajmniej koleś mówił w sklepie.

Do góry