reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
wielkie dzięki dziewczynki! liczę na wsparcie i chętnie się złapię te wasze szczęśliwe fluidki :) co do terminu @ to nie takie proste...ostatni cykl 37 dni a wcześniejszy 36 więc teoretycznie spodziewam się 30.04. lub 01.05.

Cześć dziewczynki
dawno mnie nie było- ale śledziłam co się działo...
DAGNE- GRATULACJE- ogromnie, przeogromnie się cieszę- jak zobaczyłam twój test- no jak byk dwie krechy!!!
pierwsza fasolka do sierpnia wzięta...zostały jeszcze 4 :-D teraz niestety jest zimno- bocianki się pochowały
Iwasek- mi proszę wpisać 1 cykl :)
I witam wszystkie nowe staraczki :happy2:

Kasia, Więc jest dogodna sytuacja do zapłodnienia:) trzymam &&&
My przytulaliśmy się od razu po @ i co drugi dzień a tuż przed owulką codziennie aż do 3 dnia wyższej temp po owulce:) A teraz tylko czekam, aż pobiegnę na betkę (chyba nie wytrzymam i zrobię to w poniedziałek:)) a jutro na bank powtórzę sikacza:)

Dokładnie magenta:) każda jest dobra:) byleby doczekać się dzidziusia :) ja tak naprawdę poczuję się w pełni mamusią, jak usłyszę serduszko... tyle się naczytałam, że trochę się boję

Cześć dziewczynki
dawno mnie nie było- ale śledziłam co się działo...
DAGNE- GRATULACJE- ogromnie, przeogromnie się cieszę- jak zobaczyłam twój test- no jak byk dwie krechy!!!
pierwsza fasolka do sierpnia wzięta...zostały jeszcze 4 :-D teraz niestety jest zimno- bocianki się pochowały
Iwasek- mi proszę wpisać 1 cykl :)
I witam wszystkie nowe staraczki :happy2:

Wpiasne :-) Ogólnie to zrobiłam jeden wpis na blogu i tam lista do wglądu zeby jej nie szukać :-)

Wróżko Hero;-) dopiero pierwsza fasolka! Która nastepna ???

reklama
Do góry