reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

tak tak tak na wszystko! staramy się z mężem pierwszy raz o pierwsze dziecko. jak widać po suwaczku trwa to trzy miesiące (już - dopiero)

dopiero :)

wielkie dzięki dziewczynki! liczę na wsparcie i chętnie się złapię te wasze szczęśliwe fluidki :) co do terminu @ to nie takie proste...ostatni cykl 37 dni a wcześniejszy 36 więc teoretycznie spodziewam się 30.04. lub 01.05.

czemu nie takie proste? 36-37 to dosc dlugie ale bardzo regularne cykle :)

reklama
Kasia widzę że razem będziemy czekały na ( nie przyjscie)@ :-)

Miło mi tu z Wami kobietki ale czas do domku;-)
Dzisiaj kino...kolacja i mam nadzieje na stosunkowo udana noc:-D
Buziaki

Ostatnia edycja:
Witajcie Dziewczyny.
Nie bylo mnie chyba dwa dni a wy naskrobalyscie co nie miara:-) U mnie dzis planowa owulacja wiec mamy z mezem w planie male "przytulanko". Nie jestem tylko pewna czy rzeczywiscie dzisiaj ten dzien bo zadnych objawow na owulke nie mam. Sluz jakis metny, brzych mnie wogule nie boli, a temperatura skacze ja tylko sama chce:-(. No coz zobaczymy, jestem pelan nadzieji;-)
Kasia witam na forum i trzymam kciuki, aby szybko sie udalo...

Iwasek poprosze o wpisanie mnie na liste, bo zostalam pominieta;-);-);-) To moj 8 cykl staranek buuu:hmm:

Więc razem będziemy się przygotowywać do IUI ale wierzę że do tego czasu będziemy już z fasolkami ;-)
O to ja razem z Wami, noooo prawie bo ja planuję na wrzesień, w sierpniu ślubik więc jeszcze sobie odpuszczę :-)
Pok życzę i Tobie i sobie żebyśmy szybko przeskoczyły na górę listy - zasłużyłyśmy :-) Oczywiście życzę tego wszystkim pozostałym kobietkom:-) Ja zaraz umrę z głodu i pragnienia i w dodatku zaczęła mnie mocno boleć głowa :-( Jejku jeszcze 3 godziny, jak ten czas wolno leci :wściekła/y:
A!!!Zapomniałam-witaj Kasiu:-)

no nawet regularne biorąc pod uwagę że od października nie biorę tabletek anty które brałam przez lata i zaraz po odstawieniu różnie było z tą regularnością

Wyjśc z tej roboty nie mogę...

Susie przepraszam za przeoczenie;-)

Asiołku jeszcze raz powodzenia! a łepetyna boli CIe z nerwów głupolku...nie stresuj sie tak!

witam witam :) rzeczywiście bardzo tu u was miło! już się czuję częścią tego wątku :happy: o jakiej liście mówicie? ta na którą wszystkie chcą być wpisane? gdzie ona jest?:hmm:

reklama
IWASEK o dziwo nerwy odpuściły, jak będę jechała to znów mnie złapią ;-)Chyba z głodu mnie boli i braku wody, od kilku godzin nie miałam łyka wody w ustach:-(
Kasiu o wpisanie na listę poproś IWASKA :-)

Do góry