reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam dziewczyny
pogoda tragiczna:-(
Mój m pojechał przed chwila do pracy i mówił że może wcześnie wróci cieszę sie bo musimy iść na miasto pozałatwiać sprawy a samej jakoś nie chce się:zawstydzona/y:
ogólnie wstałam z bólem głowy ale to chyba na pogodę.
As fajnie że możesz choć w taki sposób pomóc tacie i miło było cię aż czytać;-)

reklama
Witam:-(
Mnie zaczyna coś rozbierać, bo bol8i mnie gardło i jest mi niedobrze i ogólnie zle się czuję:-(
Natalka też trochę się smara i pokaszluje, może jutro wybierzemy się znowu do lekarza jeśli będzie gorzej bo dla małej nie mam żadnych lekarstw:-( Atak poza tym nic mi się nie chce:-( Pogoda za oknem okropna, cały czas pada:-( Dobrze że Natalka się dzisiaj od rana zabawiła i cały czas się bawi, chociaż tyle dobrego:-(

Fanta a jest u Was zapotrzebowanie do wojska? Bo nie każdy potem robote dostanie :dry: mój M teraz szkoli tych z NSR i mówi że podobno już nie ma być poborów do nsr tylko ma powrócić zasadnicza a to już 6-9 miesięcy :sorry2: nie wiem jak jest u Was :sorry2:Lena super buciki :tak: zdrówka dla córci :tak:
Barbara zdrówka dla Was :tak:

Witam. U mnie też brzydka pogoda dzisiaj :dry: pada, wieje i zimno :sorry2: my już trochę lepiej się czujemy :tak: mnie gardło nie boli, tylko katar nas męczy :sorry2: ale jutro chyba skoczę z Kubą do lekarza zobaczyć czy czysto na płuckach :tak: akurat M ma jutro na 14 więc rano skoczymy raz dwa :tak: oby tylko nie padało :tak: na święta zapowiadają ponad 20 stopni oby im się to sprawdziło ;-):-) idę obiadek podszykować ;-)

Witam ja chora mam katar i się źle czuje martwie sie żeby Bartka nie zarazić:-(
U nas teraz słonko sizebija ale ogólnie zimno i nie mam zamiaru wychodzić.
Bartuś dziś sam jadł rączką groszek i marchwke gotowaną a ostatnio wypluwał:-)robi postępy:-) a jak zabawnie wyglądał jak wziął udko w rączke hehe oczywiście nie dałam mu żeby sam je jadł wiadomo zachłanny by kość ugryzł:-D
miłego dzionka

Witam ja chora mam katar i się źle czuje martwie sie żeby Bartka nie zarazić:-(
U nas teraz słonko sizebija ale ogólnie zimno i nie mam zamiaru wychodzić.
Bartuś dziś sam jadł rączką groszek i marchwke gotowaną a ostatnio wypluwał:-)robi postępy:-) a jak zabawnie wyglądał jak wziął udko w rączke hehe oczywiście nie dałam mu żeby sam je jadł wiadomo zachłanny by kość ugryzł:-D
miłego dzionka
Kochana dużo zdróweczka;)
A wiesz o tym, że dziecko szybciej załapie od dziecka i szybciej zarazi dorosłego niż on dziecko:)
No to będzie chłop jak dąb :)
Gaja śpi a ja szukam fotelików na allegro jaką firmę polecacie??

reklama
Lena a jaki fotelik szukasz? Do samochodu?
Aguska zdrówka życzę, oby na Bartka nie przeszło :tak:

Witam. Pogoda okropna :dry: mam nadzieję że się w końcu poprawi bo już mam dosyć siedzenia w domu :tak: Kuba mi padł, zaraz muszę go obudzić bo wieczorem mi nie zaśnie :tak: M w pracy, będzie dopiero jutro po południu :tak: nie mam pomysłu co jutro na obiad, chyba znowu na łatwiznę pójdę :-) idę dziecko budzić bo zaraz kąpiel i kolacja :tak: spokojnego wieczorku życzę ;-)

Do góry