makuc
Fanka BB :)
SUGAR: ale ze mnie gapa
gratki dla Arturro
no i powodzenia na lekarzowych przeprawach.
MALUTKA: ZDRÓWKA! U nas też zimnica..
no i gdzie, że niby ta wiosna? a co do pampersów to chyba wszystko jest od kształtu dupki naszych pociech zależne, bo u nas spisują się na medal (no pomijając nieszczęsnie sleep&play, które mnie do szewskiej pasji doprowadzają nieelastycznymi rzepami i przeciekami). Szkoda, że nie mieszkamy bliżej siebie, bo bym z chęcią od ciebie te 4 odkupiła (z przesyłka to się średnio opłacac niestety będzie) 
CZARODZIEJKA: mój D. od dawna zdeklarowany ateista. A najlepsze w tym wszystkim jest to, że w LO do katolickiej szkoły chodził i wierzył tak bardzo, że swojego czasu aż tatoo z krzyżem sobie na ramieniu zrobił. Potem zaczął studiować filozofię i tak go "nawrócili', że zamiast krzyża teraz jakiś bohomaz na ramieniu ma
co do chrztu to on od razu był wielce przeciw, bo jak twierdzi nie będzie dziecka bez jego zgody do "sekty i złodziei" zapisywał ale logicznie mu wytłumaczyłam co i jak no i w czerwcu mamy zamiar Alicję jednak ochrzcić... a Twój mężczyzna z jakiego powodu podjął taką decyzję?
ROXI: wiem, wiem
i jestem z to baardzo dźwięczna. To się nazywa siła BB
DORIS: jak samopoczucie? :*
NAT: a Ty co dzisiaj tak jakoś cichuteńko na forum siedzisz?

MALUTKA: ZDRÓWKA! U nas też zimnica..

CZARODZIEJKA: mój D. od dawna zdeklarowany ateista. A najlepsze w tym wszystkim jest to, że w LO do katolickiej szkoły chodził i wierzył tak bardzo, że swojego czasu aż tatoo z krzyżem sobie na ramieniu zrobił. Potem zaczął studiować filozofię i tak go "nawrócili', że zamiast krzyża teraz jakiś bohomaz na ramieniu ma

ROXI: wiem, wiem
DORIS: jak samopoczucie? :*
NAT: a Ty co dzisiaj tak jakoś cichuteńko na forum siedzisz?
Ostatnia edycja: