Nina6x
Fanka BB :)
Cześć mamuśki.Aż mi głupio że po takim czasie się odzywam ale u mnie to jest tak że trochę Was podczytywałam a jak już chciałam coś napisać to albo jedno dziecko coś chciało albo drugie, a to jakieś sprzątanie czy jeszcze nie wiadomo no a czasem to kompletnie nie w temacie byłam więc nawet nie wiedziałam co napisać i teraz może nie uda mi się nadrobić wszystkich zaległości ale spróbuję chociaż trochę się wdrożyć
Więc może napiszę po krótce co u mnie, a więc: Jasiu niedawno skończył pół roczku, na razie wszystko przebiega bez problemowo-czyli ładnie zjada zupki, nadal go karmię piersią, rozwija się z godnie z planem więc ani nie za wolno ani nie za szybko(siedzieć nie siedzi, za to czołga się po podłodze bardzo sprawnie do przodu(za to brzuszek jeszcze za ciężki żeby podnieść;-))przewraca się z brzuszka na plecy i odwrotnie)więc wszystko ok. Przy starszym synku musiałam wybierać między pierwszą klasą a zerówką i wybrałam to drugie bo myślę że to i dla niego lepsze będzie i dla mnie też
po co się tak spieszyć ze wszystkim...
A narazie mam dobry humor bo już żyję tylko świętami
, a to wiąże się z wyjazdem do Katowic do mojej rodziny, a tam zawsze czuję się świetnie i tam ładuję akumulatory do dalszego działania:-)Pozdrawiam Was wszystkie i mam nadzieję że przyjmiecie mnie z powrotem