reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Blu, u nas też były szmery. po badaniach okazało się, że to tzw. szmery rozwojowe, przejdą z czasem. pediatra wyraziła się nawet, że takie szmery powinny się pojawić na jakimś etapie, ale dlaczego - nie dociekalam

reklama
Polusia ja Ala raz tak nosilam, ale za ciezki :-p A to muzeum musze odwiedzic, ale nie wiem kiedy nastepny raz polece do PL po tych przejsciach :baffled:
Blueberry u nas tez byly szmery, a czy sa nie wiem. Dr Lopatowa nic nie wspomniala. A dr Jodlowska powiedziala, ze sa niegrozne. Mam nadzieje, ze u Adasia tak jest. Szybkiego powrotu do zdrowka!
Myszowata biedny Franus... Tez duzo zdrowka zycze!
Kalisa nie martw sie niejedzeniem Filipka. U nas czasem gorszy dzien, czasem zeby, ja sie tym przestalam przejmowac, bo krzywdy sobie na pewno zrobic nie dadza te berbecie :-D
Yra dochodz do siebie! I ciesz sie macierzynstwem! :-)
Ja po cc do dzis czasem odczuwam dyskomfort :-( Oby u Ciebie bylo inaczej.

Nie wiem co jeszcze komu, przepraszam. Bardzo rzadko tu zagladam...

moniska powodzenia w sprzedaży mieszkania :)

A ja dopiero wstałam. Frani znów niespokojnie spał ale zapalone światło działa cuda.

Ostatnia edycja:
monia powodzenia w sprzedaży domu :)

Witajcie
ale mam marudę w domu:) wstała i marudzi - za oknem piękne słonko więc spacerek obowiązkowy. jak położę małą spać to pędzę do moich truskawek :) dziś na obiadek robię barszcz ukraiński będzie na dwa dni więc jutro mam z głowy obiad a jedziemy na szczepienie więc się cieszę :)
dziś znowu do dentysty pędzę :) jeszcze w piątek i w ty miesiącu będzie koniec- kolejna wizyta koniec maja :)
miłego dzionka życzę :)

myszowata jak nocka ?
blu jak Adaś?

Witajcie

monia ja czapke mam zawsze przy sobie, bo z temperaturami jest różnie czasem mówia ze bedzie 18 a jest 15 albo 20 :) ja instynktownie zakładam lub sciagam czapke. Napewno weż ze soba a sama bedziesz najlepiej wiedziała czy ubierac czy nie :)

Ja juz sie umyłam, bo piekna opgoda sie zapowiada wiec w domu siedziec nie bedziemy :)

polusiu dzięki, że pytasz - o dziwo bardzo ok! Mały raz tylko kasłał a potem spał pięknie do 7.15:-)
monia powodzenia w sprzedaży mieszkania! Czyli decyzja padła na ten dom co nam pokazywałaś?
madzia zaraz będziecie w trójeczkę:-)

Witam się porannie:-)U nas śliczna pogoda - słono na maxa i wg prognozy ma być 19 C - w końcu spacerek zaliczymy. Zdecydowanie z czapeczką jeszcze:-)
Miłego dzionka Wam życzę!

reklama
Witam się!
U nas nocka fajna:) Wyspana jestem i pełna energii do porządków przedświątecznych:p Pościel już zmieniłam i robie pranie. Obiadek mam od mamy z wczoraj więc jest z głowy. Ola chyba zaraz zaśnie. U nas też pięknie dziś więc obowiązkowo na dwór idziemy. Ja czapkę zakładam a jak Oli się znudzi to sama ją ściąga bo mamy bez sznureczków. Jak jest ciepło to jej pozwalam a jak wieje to zakładam z powrotem.
Miłego dnia kochane!

Do góry