reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Przeleciałam pobieżnie.....
koriander - gratuluję silnej woli....Brawo!!!! Mam nadzieję że dziasiejsza noc będzie lepsza i Lilcia da Wam troszkę pospać.....
lena , izia, perfecta - dla Waszych pociech mega gratki z okazji wyjścia kolejnych ząbali....My wciąż czekamy na jakiś kolejny....Od ponad 3 miesięcy nic nam nowego nie wyszło... :-(
agast - na pewno będziecie się świetnie bawić w Turcji....My się chyba do Grecji w podróż poślubną wybierzemy....ale negocjacje wciąz trwaja :-D
Gosiu - u nas też wysypka praktycznie już zanikła....Jeszcze gdzie niegdzie (nie mam pojęcia jak to się pisze..razem czy :-Dosobno:zawstydzona/y:)....Dobrze że i u WAs ginie .....Całuski dla Majeczki....
cobra - oj bidulko...niezły sajgon miałaś w tej pracy!!!!
perfecta - cudownie Jasiu wygląda...No taki słodziak z tą umorusaną buzią że hohohohohohohoho.....Cudowny!!!!!

A ja mam wolne....do 4 maja......JUUUUPIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!! Co ja zrobię z wolnym czasem....Dużo rodzinnych wypadów....i oczywiśćie częściej będę z Wami...może bardziej uda mi się być na bieżąco......

KRYSTIANKU I NATANKU!!!!!!!!
Zdrówka, radości, miłości
uśmiechu na buziolkach
I samych szczęśliwych
chwil w życiu!!!!!!
Całusy od ciotki
i mega słodki całus od Polci!!!!!!

Ostatnia edycja:
Dziewczyny jak jest tak ciepło i bez wietrznie to zakładacie dzieciaczką czapki ??
Dla dziewczynek jest wszystkiego pełno a dla chłopców by znaleźć jakąść fajna chustę czy kapelusik to trzeba sie naszukać, Natan miał dzisiaj bawełniana czapeczke ale musiało byc mu za gorąco bo co chwile ściągał

Dziewczyny jak jest tak ciepło i bez wietrznie to zakładacie dzieciaczką czapki ??
Dla dziewczynek jest wszystkiego pełno a dla chłopców by znaleźć jakąść fajna chustę czy kapelusik to trzeba sie naszukać, Natan miał dzisiaj bawełniana czapeczke ale musiało byc mu za gorąco bo co chwile ściągał
kubie zakladam ta taka z myszka miki z daszkiem - zeby w oczka nie swiecilo
:)
Właśnie wróciłam od kosmetyczki:)
Jutro na 10 tez idę pazurki zrobic bo mi sie samej nie chce;)
STO LAT DLA NATANKA I KAMILKA ŻYCZA GAJKA Z CIOCIĄ:)
PERFECTA GRATULACJE:)
a wybierasz sie gdzies?

perfecta gratuluje kielkow:)

Kochana w C&A 'ju są takie fajoskie czapki w kratkę z daszkiem i materiałem na kark z tyłu

Witajcie,

Agi mała przepiękna:-) Choroby po niej w ogóle nie widać.

Perfecta super gratuluję! Teraz się zacznie jak mały zacznie sam chodzić;)

Asnecja - gratulacje!!! Super!!:) Najważniejsze że wszystko dobrze;)

Katarzynajanicki w sumie wyjdzie na to samo. Adapter będzie podobnie kosztował.

agast Turcja super wybór!:) Byłam raz... rewelka:-)

lena, izia_tcz i perfacta gratulacje ząbka!!

koriander życzę kolejnych sukcesów w odstawianiu cyca.

nadika ja ubieram czapkę, bo ta pogoda taka złudna. Raz jest ciepło a raz wieje. Czytałam gdzieś że do roku dziecku powinno się zawsze zakładać czapkę. Raz że na słońce, a dwa na wiatr.

reklama
Perfecta - super zdjęcia :) gratuluje aż dwóch zęboli :)

Właśnie wróciłam od kosmetyczki:)
Jutro na 10 tez idę pazurki zrobic bo mi sie samej nie chce;)
STO LAT DLA NATANKA I KAMILKA ŻYCZA GAJKA Z CIOCIĄ:)
A z jakiejs okazji kosmetyczka i pazurki, czy tylko tak dla siebie?
PS. Nie Kamilka, tylko Krystianka :) Chociaż na drugie ma Kamil :p

My ubieramy czapke zawsze, bo u nas chyba zawsze sporo wieje :)
Cały dzień gotowania - padaaam!
Ide namówić męża na masaż nóg :)

Do góry